• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Bluetti EB3A не заряджається від мережі ті моргае AC , вихід 220 теж не видає

Droopa

Новий учасник
25 6
Підкажіть випаяв плату керування на ній випаяно проц та LM293 на лм між контактами gnd-OutB жостке кз , пробував знайти за допомогою ЛБП та тепловізор нічого не гріється , питання на цій мікросхемі судячи с даташиту короткого не повинно бути , можливо я шось помиляюь та так задуманно ? Хтось сталкувався с такою проблемою ? Перехідна точка с OutB віходе на конденсатор с другої сторони я його прибрав він нормальний но Кз все одно залишилося.

Вкладення

• изображение_viber_2026-08-06_14-26-29-599.jpg
    изображение_viber_2026-08-06_14-26-29-599.jpg
    528.8 Кб · Перегляди: 9

elek

Інженер
333 145
ній випаяно проц та LM293
а навищо Ви випаяли їх?
Допис оновлено:

транзюки перевірили?
Допис оновлено:

Здається на цему форумі треба радіокружок відкривати, як у 80-е.
перевіряйте драйвери, транзістори.....

Останнє редагування:

Савош Сервіс

Активний учасник
165 188
Підкажіть випаяв плату керування на ній випаяно проц та LM293 на лм між контактами gnd-OutB жостке кз , пробував знайти за допомогою ЛБП та тепловізор нічого не гріється , питання на цій мікросхемі судячи с даташиту короткого не повинно бути , можливо я шось помиляюь та так задуманно ? Хтось сталкувався с такою проблемою ? Перехідна точка с OutB віходе на конденсатор с другої сторони я його прибрав він нормальний но Кз все одно залишилося.
Можливо там показує кз бо стоїть лінійний стабілізатор чи дросель з шимкою ?? Впаяйте назад, увімкніть і перевірте чи є там напруга де ви знайшли кз. Сфотографуйте всю станцію, якщо не помиляюсь то в цих блюетті з часом згорає резистор 20ом який обмежує напругу з акума на платку з процесором

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock