• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Bluetti AC70P вимикає вихід 220В

Max5860

Активний учасник
105 46
Дуже цікава проблема, станція вмикається, працює, тримає навантаження, але може вимкнутись через якийсь час, закономірності не побачив. Розбирав дивився батарею, всі комірки однаково заряджені, розбалансу немає, під навантаженням також просадки не бачив. Спробував прошити передню панель дампом який є на цьому форумі, але схоже що він не повний. Після прошивки постійно пише 0 та не реагує ні на що окрім кнопки ввімкнення. Прикріпляю свій дамп передньої панелі який і залив назад, читав через j-link, чіп вибирав AT32F415RCT7. Також в момент відключення станція видає помилку, видно на відео. Буду вдячний за підказку куди дивитись.

Вкладення

• frontpaneldump.bin
    256 Кб · Перегляди: 3
  • VID_20260410_123535.mp4
    24.4 Mб

Jael.Dace

Інженер
417 616
який є на цьому форумі
Який саме? Дай лінк.

Спробуй мій дамп:

Max5860

Активний учасник
105 46
Який саме? Дай лінк.

Спробуй мій дамп:

Саме цю й пробував

Jael.Dace

Інженер
417 616
Цікаво. Скачав файл з сайта - він ідентичний тому, що в моєму архіві на компі, одже не пошкоджений. Але я сам не прошивав його, тож не впевнений, що зчитав правильно.
Після прошивки постійно пише 0 та не реагує ні на що окрім кнопки ввімкнення.
А не пробували зарядити трохи штатним методом? Може просто вона не знає, що заряджена, і тому не дає вмикати перетворювачі?

Max5860

Активний учасник
105 46
Пробував, вона заряджає від сонця, але нічого про це не пише, зрівняйте мій файл з вашим, там є різниця

Max5860

Активний учасник
105 46
Але все ж таки, яка може бути у мене причина такої поведінки? Вже все передивився, але так і не бачу в чому може бути справа. Буду дуже вдячний за підказку.

Tasso

Учасник Platinum
20 4
Вітаю всіх !
Допоможіть, будь ласка, ідентифікувати відсутній мосфет Q22 на платі інвертора станції BLUETTI AC70P, яка мені приїхала в такому стані
Заздалегідь дякую всім, хто відгукується !

Вкладення

• IMG_8624.jpeg
    IMG_8624.jpeg
    1.4 Mб · Перегляди: 16
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock