• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Bluetti AC70, після невдалого оновлення

Mityarit

Новий учасник
1 0
Клієнт оновлював прошивку станції і щось пішло не так, зараз станція при ввімкненні вмикає сама розетки і пише помилку по перегріву.
Апаратно все наче справне, допоможіть знайти прошивку будь-ласка.

alexffake

Новий учасник
49 68
Клієнт оновлював прошивку станції і щось пішло не так, зараз станція при ввімкненні вмикає сама розетки і пише помилку по перегріву.
Апаратно все наче справне, допоможіть знайти прошивку будь-ласка.
Так само цікаво що за біда, та який там проц? Я думаю там прошивати треба не тільки морду в і інвертор якщо там проц стоїть та бмс , чи там не так як в екофло?

Jael.Dace

Інженер
417 616
Якщо мається на увазі AC70P, тоді вона є на цому форумі - я викладав колись. Шукай по моделі у заголовках. Там прошивка морди та інвертора і там же є скріни для прошивання J-лінком, бо такого проца він не знає і треба трохи зхитрувати.
Допис оновлено:

Хоча що її шукати? Ось вона:

alexffake

Новий учасник
49 68
Якщо мається на увазі AC70P, тоді вона є на цому форумі - я викладав колись. Шукай по моделі у заголовках. Там прошивка морди та інвертора і там же є скріни для прошивання J-лінком, бо такого проца він не знає і треба трохи зхитрувати.
Допис оновлено:

Хоча що її шукати? Ось вона:
Ні, просто ac70, без букв, помилка в моєї 002 перегрів вінвертору після поощивки

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock