• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Bluetti AC2A - AC2P не заряджаються.

P@RTIZAN

Новий учасник
6 0
Вітаю товариство! Можливо комусь попадались такі агрегати. Є дві станції, одна AC2A інша AC2P. В обох одна проблема. Станція вмикається і видає напругу, але не заряджається, при підключенні кабеля клацає реле і відразу видає помилку E006 - Перенапруга BUS обладнання. Оскільки дві однакі станції з одним дефектом, то здогадуюсь що це може бути в них стандартна болячка. Ланцюг виміру передивився весь, всі резистори цілі, замінив про всяк випадок операційники (хоч вони і були цілі по замірах), далі поки в ступорі. Може комусь вже попадалась така проблема і знайшлось рішення або є якісь ідеї. Буду вдячний за коментарі) Всім гарного дня)

Вкладення

• photo_2026-04-24_12-54-35.jpg
    photo_2026-04-24_12-54-35.jpg
    15.9 Кб · Перегляди: 16

klimkoff

Новий учасник
7 4
Приєднуюсь до автора теми, зайшла в ремонт теж АС2А з той же проблемою. Від себе доповню - напруга на бас шині підіймаєтся до 490В, і падає в помилку Е006, міняв теж всі ОУ, провіряв/пропаював ланцюги резисторів, міняв реле.
Ще моя станція не хоче заряджатися від сонця.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock