• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Безыменна зарядна станія XP-2001, помилка 180?

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Бобра Вам добродії. :)
Величезна безіменна китайська зарядна станція моделі XP-2001 при включенні падає в помилку 180.
Паленого горілого не найшов, усе ціле, усі комунікації на місці. Пробував відкинути модуль сонця - те саме, Інвертор не відкинеш - через нього іде комунікація або живлення морди (не вмикається без інвертора)
Батарея в порядку, сила заживлюється, розбалансу нема (+-2 сотки на банках). При скиданні шлейфа комунікації з батареї - помилка 170.
В помилку 180 падее через 30 секунд після включення. Можна встигнути включити DC виходи. від мережі і від АКБ поведінка однакова.
Шукаю розшифровку кодів помилок на те чудо.
Можливо хтось стикався з подібним чи просто має думки як локалізувати проблему?

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
180 це помилка звя'зку з інвертором. По досвіду це програмна проблема, в якої немає рішення. Неремонтопридатно

Rekbr

Майстер
285 331
Або обрати jk bms та ліпити "новий пристрій". Не знаю що у Вас за апарат, а мені випало погратися з AlzaPower 500 (вона ж black box5).
Натхненний цим розумним дядьком

Та в мене було гірше, бо stm32 міг тільки рахувати час роботи на дисплеї Прийшлось переробити на механічні кнопки керування. Обдув окреме керування через термопари з тразистором
Якщо не для хлопців з ЗСУ- плюнув би.
А так доробив. Саме складне це запхати все в той корпус.
Дурний в програмному забезпеченні та шинах. Кажуть, що можна якось ото все по rx tx чи sc sd синхрозувати за потреби. Та то не мій рівень
Вибачте, що не по темі

І дві години не пройшло- то я дурень, Вам, Porter, Ваше відео показую?

Вкладення

• IMG_20240801_032349.jpg
    IMG_20240801_032349.jpg
    999.5 Кб · Перегляди: 28
  • IMG_20240801_033906.jpg
    IMG_20240801_033906.jpg
    1.2 Mб · Перегляди: 28
Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Ото ви заморочились! А я напередодні чорну коробку 10 мав зі спаленим процом синуса мав...
Не так важливо що ви мені то показуєте як то, що ви то дивилися :)

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Як, як... - віддав без ремонту. за 2 - 3 тижні самі побачите.
Воно в хлам було випалене як по верху так і по низу ще й з прогарами дорожок. :(

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock