• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Anker Solix F2600 (A1781) Ідентифікація мікросхем BMS у додатковій батареї

Kovalsky

Активний учасник
158 92
Доброго дня, колеги!
Допоможіть розпізнати процесор та мікросхему BMS у додатковій батареї зарядної станції Anker Solix F2600 (A1781).
1782728772429

Porter

Інженер-супервайзер
1,275 1,772
Добре, допоможемо. Зчистіть ґуму, зробіть читабельне фото маркування.

akoste13

Учасник Platinum
321 484
А в чому проблема зачистить клей? Дірки в мікросхемі не бачу) зубочисткою почистили під мікроскоп і буде вам мікросхема

Kovalsky

Активний учасник
158 92
Тому що станція була не в мене (зробили фото як вміли) – працював на випередження. Нині вже в курсі.
MCU: GD32E230C8T6
BMS Driver: OZ3717
Допис оновлено:

1782741280680
Допис оновлено:

PDF - МАЮ!

akoste13

Учасник Platinum
321 484
Напишу тут як кому треба буде - бмс тут не блокується як на інших анкерах, неодноразово перекидав бмс з донора все ок.

elek

Інженер
368 183
Напишу тут як кому треба буде - бмс тут не блокується як на інших анкерах, неодноразово перекидав бмс з донора все ок.
Допоможить будь ласка.... Не стартувала бмс піля калібрування, потім простояля мабудь 2 місяца.
Запустилась бмс и все мовчить. Зчитав прошивку з морди (проц пустий окозався, но не спаленний)
Прошив, запускається тіки фонарь з блиманьєем SOS, і все, ні заряду ні дісплей нічого не робе.
Зчитав прошивку з бмс може хтось перепровіре?

Вкладення

• ANKER 757_gd32e230c8t6_bms.rar
    285.9 Кб · Перегляди: 4

Kovalsky

Активний учасник
158 92
BMS Anker видає пакети на швидкості 19200 наступного змісту:
Перевірте - якщо схоже, то BMS запустився. Заодно й перевірте значення по комірках.
Я з Anker'ів не зміг рахувати прошивки - були залочені.
Ваш файл розмірів 64к - схожий на прошивку, але другий 384МБ - він для ЧОГО??? І хіба на морді такий самий процесор GD32E230 як і на BMS?
1787756986494
Допис оновлено:

А це точно стосується BMS додаткової батареї Anker SOLIX F2600 (BP2600) ?
Замінив дохлі комірки, BMS відповідає, але запити від основної станції не надходять і станція додаткову батарею не бачить.

Останнє редагування:

F.O.V

Активний учасник
102 84
Ваш файл розмірів 64к - схожий на прошивку, але другий 384МБ - він для ЧОГО???
Бо то прошивка отп та опшн біт, але зберігати прошивки краще не в бінарному коду, треба використовувати більш нормальні розширення, .hex , .mot , .s19.......

elek

Інженер
368 183
на морді такий самий процесор GD32E230
Ні, це тіки з бмс.... на морді STM32F103VBT6.....
Бо то прошивка отп та опшн біт, але зберігати прошивки краще не в бінарному коду, треба використовувати більш нормальні розширення, .hex , .mot , .s19.......
Та я й і сам не знаю...... то в J-Link повиставляв галочки..... та зчитав.... вірний тіки 64k.

Моя історія ремонта така (alexey244...... недавно росписував)....... :

Станцію прийняв з дуже здоровим разбалансом.
Відбалансував, бмс не стартувала зовсім, майже на проці 3,3в не було.
Морочився з нею декілька тижнів, і через 2-дні і через 3-,5 днів, тобто вона простаювала по тижням без підключення до нагрузок.
Потім учора, після простою 2 місяців, попросили зібрати, та відать.
Мультом на бмс..... і шо ?..... З`явилося 52в !...... Попросив ще до вихідних затримать....
Встановив бмс, станція мовчить, не від сонячних, не від 220 не стартує, дісплей глухий, та і в станції неякого "движла".
Знаю, що при невірной послідовності відключ., та підкл. морди могуть буть проблеми з процом, була вже така практика.... проц міняв.
Дивлюсь на проц, короткого немає. На J-Link...... Зчитую .... він пустий ?!!! Пипець..... Заливаю прошу.....
ітог : При підключенні раз`єма від бмс до морди (правильна послідовність підключення роз'ємів до панелі управління - роз'єм від БМС повинен підключатися останнім)...... Станція на кнопки не реагуэ..... І тіки блимає фонарь у режимі "SOS"...
Як тіки відключити раз`єм від бмс, бмс по крайній мірі (принаймні), стала відключатися. І на цьому - все.... Ось і думаю, що проша проца бмс винна (богато часу пройшло як я за нею взявся..... підозрюю, як би я не від другой станції Анкера з похожою бмс, та процом, залив туди прошивку...... Тобто не помню).

akoste13

Учасник Platinum
321 484
BMS Anker видає пакети на швидкості 19200 наступного змісту:
Перевірте - якщо схоже, то BMS запустився. Заодно й перевірте значення по комірках.
Я з Anker'ів не зміг рахувати прошивки - були залочені.
Ваш файл розмірів 64к - схожий на прошивку, але другий 384МБ - він для ЧОГО??? І хіба на морді такий самий процесор GD32E230 як і на BMS?
Переглянути вкладення 8141
Допис оновлено:

А це точно стосується BMS додаткової батареї Anker SOLIX F2600 (BP2600) ?
Замінив дохлі комірки, BMS відповідає, але запити від основної станції не надходять і станція додаткову батарею не бачить.
З допки бмс не доводилось міняти, але вони там ж ідентичні за винятком не розпаяної силової і різних прошивок, не думаю що анкер стане заморачуватись і основу не блочити, а допки блочить

• Лайк
Реакції: elek
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock