• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Anker 757 світять всі сегменти LCD

Jael.Dace

Інженер
417 616
То де Ви казали можна придбати прошитий проц
Прошивка є на цьому форумі, а чисті проци - у Космодромі.
Звісно, якщо хочете, я можу відправити вам вже прошитий, але чомусь мені здається, що вам буде самому цікаво його прошити ;)
Як і чим шити - погугліть, чим народ шиє мікроконтролери цього виробника. Все є у відкритих дерелах, в тому числі - і на цьому форумі.
Допис оновлено:

посадив вчора 4 банки до 1.7В
От це ви дарма з ними так.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
посадив вчора 4 банки до 1.7В кожну, сьогодні прийшов, а там 2.5В
Це бо на банках без навантаження завжди напруга піднімається. Але ви зараз такими експериментами ще угрохаєте батарею) Не робіть так

ViktorA

Новий учасник
9 2
Розумію що дурне роблю, але чогось собі придумав так. Безпечно БМС не відключити, потрібно почергово відпаювати "парні" шини, на шинах якась "двіжуха" двічі пекнуло коли притискав щупами вольтметром, ситуація стрьомна і не сильно хочеться щоб АКБ з кіловатом потенціалу в будинку коротнув, тому вирішив максимально можливо розрядити, в тоді вже колупати.
Допис оновлено:

Вам буде самому цікаво його прошити ;)
Так і є, займаюсь цим не для заробітку, цікава мені ця тема. Проц знайшов в китайських "друзів", прошивка тут є, розпіновка тада шєті, st link наявний.

ViktorA

Новий учасник
9 2
Це бо на банках без навантаження завжди напруга піднімається. Але ви зараз такими експериментами ще угрохаєте батарею) Не робіть так
Відновив зв'язок банок з БМС, зібрав назад, OZ3717TN гріється (ніби балансує), але на вихідних колесах поки нуль. На банках 3.0 - 3.1В, можливо ще велика розбіжність, чекаю може пуститься. Чи є у вас прошивка для GO32E230? Можливо моя і не заблокована, але я не знаю як це перевірити.
Допис оновлено:

В них проци на морді горять - це поширене явище.
На моєму проці скол, думаю що могло щось по живленню прилетіти. Живить його, якщо я нічого не переплутав, dc-dc конвертер MP4541, цікава і підозріла штука яку фіг де купиш, який у вас досвід по них?
PS. Випадково біля нього вгледів розємчик 3.3V, GND, SWDIO, SWCLK на 72 і 76 пін stm32t103. 😉

Останнє редагування:

ViktorA

Новий учасник
9 2
Там на виході з бмс і не буде нічого без сигналу з морди
Але морда має мати живлення щоб дати якийсь сигнал, замкнутий квадрат виходить, чи морда коротить на масу, якийсь низький рівень, чи по зв'язку бмс з мордою живлення йде?

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Але морда має мати живлення щоб дати якийсь сигнал, замкнутий квадрат виходить, чи морда коротить на масу, якийсь низький рівень, чи по зв'язку бмс з мордою живлення йде?
Я не розбирався як це працює, портер на дрібних розібрався в себе на каналі, я думаю принцип такий самий - з морди якийсь сигнал підтягується до землі чи до плюса я не пам'ятаю точно

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
На Anker 757, BMS працює завжди, вона не вимикає вихід як Екофло

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock