• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Anker 757 самостійно виключається

terrabit

Новий учасник
14 22
Anker 757 (PowerHouse 1229Wh) в режимі інвертора самостійно виключається. В цей момент значення на індикаторі скидаються до нуля. Працює приблизно 18секунд, іноді більше. В режимі заряду батарей все ОК. З підозрілого - великий шум на Rx,Tx між інвертором та індикаторній панеллю. Шум генерує DC/DC перетворювач в момент перекидання полюсів обмотки трансформатора кожні 6us. Заміна оптичних мостів ( NSI1300D25, NSI1311D, 6N137 2шт.) між високовольтною частиною та панеллю нічого не змінила. Драйвери DC/DC NSI6602AD теж замінив.
Допис оновлено:

Все ж таки є проблеми в продовж заряджання. Починається заряд потужно 1000W, але через приблизно 18секунд падає до 270W і скидається індикатор ємності акумулятора до 0%. Після відключення 220В він нормально вимірює ємність, і вона з'являється на індикаторі. Як і раніше підозрюю зашумленість лінії Tx Rx

Вкладення

• data.jpg
    data.jpg
    2 Mб · Перегляди: 51
  • IMG_6950.MOV
    11.9 Mб
  • IMG_6953.mp4
    13 Mб
Останнє редагування:

terrabit

Новий учасник
14 22
Живлення інвертора стабільне 54V, навіть під навантаженням, не просідає. Це перше, що я перевірив осцилографом. BMS ще не зрозумів як розібрати. Може є в когось досвід?

Вкладення

• bms.jpg
    bms.jpg
    1.1 Mб · Перегляди: 39

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Відкрутити 2 гвинти і силою відірвати оцю кришку.

terrabit

Новий учасник
14 22
В мене є присоска для екранів смартфонів. Навіть цією приспособою не можу відірвати кришку. Там є таємні зачепи :) Поки що не бачу сенсу його розкривати, до АКБ не маю питань...
Допис оновлено:

Щоб зрозуміти рівень шуму - додам фото на лінії Rx в режимі очікування і роботи.

Вкладення

• noise.jpg
    noise.jpg
    5.4 Mб · Перегляди: 41
Останнє редагування:

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Там просто плотні защелки, викруткою зі сторони шлейфа комутації прям по краю піддіваю - кришка відкривається як капот, для замірів вистачає
Обережно тільки з викруткою, там силовий плюс шваркає на корпус файно))

terrabit

Новий учасник
14 22
Дякую. Довелося виготовити спец. інструмент, щоб відкрити. Зачепи по два на кожен кут, десь 1см по обидва боки.

Вкладення

• bms_757.jpg
    bms_757.jpg
    1.1 Mб · Перегляди: 54
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock