• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Anker 757. Прошу допомоги з номіналами.

1amo

Новий учасник
4 0
Всім доброго дня. Приїхала така станція в ремонт. До мене там вже була спроба ремонту. Міняли стаби 5в, 15в. З цим я розібрався. Залишилися неопознані мікросхеми u4, u1, u8. І саме головне, був випаяний резистор rt1, та пошкоджений cn2. Стан акб невідомий, але я поки що буду працювати з силовою частиною. Всім дякую за увагу.

Jael.Dace

Інженер
417 616
Фото у студію, будь ласка! Не всі пам'ятають позиційні номери елементів, але по фотографії можуть згадати, що саме там стояло.

Jael.Dace

Інженер
417 616
Резистор плавного заряду? Перемикається релюхою? Якщо так, то на 20 ом здається там повинен бути.
А фото розташування мікросхем чекаю.

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Біля запобіжника - дрібний термістор, любий 5-15ом, біля реле - резистор плавного пуску зарядки, 20ом 5ват

1amo

Новий учасник
4 0
Всім дякую. Драйвери транзисторів продзвонив, оптопари теж. Все начебто в нормі. Замовляю необхідні деталі, як приїдуть, встановлю. Відпишусь тут.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Так, звичайний резистор 20 Ом

Вкладення

• IMG_9595.jpeg
    4.1 Mб · Перегляди: 29
  • IMG_9596.jpeg
    3.1 Mб · Перегляди: 20
  • Лайк
Реакції: 1amo

1amo

Новий учасник
4 0
Всім доброго дня. Все запаяв, але підстава прийшла з морди. Проц дохлий. Буду шукати мікросхему, та варіанти прошити її.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
@1amo, проци на морді часто дохнуть якщо інвертор невірно відʼєднати. Будте обережні коли заміните і знову будете збирати, а то можно новий спалити

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
@1amo, вийшло запустити? Теж прийшла з дохлим інвертором і мордою

Kovalsky

Учасник
78 44
Здрастуйте, прошу підказки! ANKER F1500: cтанція прийшла від "майстра" без драйверів та транзисторів. Драйвера (по посадкових місцях) схоже на 6602. Хто підкаже БУКВУ. І типи транзисторів. Знайшов відео по 757 - там точно плата інвертора ідентична. Там SKJQ80N65 та 40T60. Хто скаже точно? Морда, і МБС, до речі - живі,

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock