• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Anker 555

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Тобі не пропонували ментом працювати - допроси проводити? Бо, як бачимо, добре виходить витягувати
От за що ви мене так не любите? :( Я не отримую задоволення від людських страждань. Але мене вибішую олені, що не можуть систематизувати інформацію і сформувати думку, що соображати не мають чим. Бо вони мучать/тратять час і себе і техніку і оточуючих... Вони усукабяють проблеми в техніці вносячи додаткофі проблеми окрім основної взамін ремонту.
Не знати - не біда, можна розібратись і вивчити, навіть як на помилках. Але коли нема послідовності, логіки і розуміння причинно-наслідкових зв'язків, то пипа повна. :(
* це загалом, не про співрозмовника теми. Просто намагаюсь пояснити, чому важливо притримуватись певних правил у спілкуванні на технічному форумі.

Останнє редагування:

Jael.Dace

Інженер
417 616
От за що ви мене так не любите?
Не знаю, хто там оті "ви" і чого вони тебе не люблять, а я скоріше - захоплююся! 🙂
Але коли нема послідовності, логіки і розуміння причинно-наслідкових зв'язків
Згоден, але:
1. не всі мали вчителів, типу Роттора (багато хто взагалі ніяких вчителів не мав);
2. впевнений, що в кожного професіонала буває таке, що якийсь вид техніки бачиш вперше і навіть не знаєш, з якого боку до нього підійти, і тоді дієш так, що спецу по цій техніці твої дії здаватимуться ламерством, але у себе в голові наче все виглядає логічно... І тільки озираючись назад після успішного (або не зовсім) ремонту, може самому стати смішно (чи сумно) від того, скільки ти помилок зробив на, здавалося б, рівному місці.
Бо вони мучать/тратять час...
Такий шлях. Або може вони - мазохісти, - нам чого перейматися?
Прикро, але то не наша техніка і навіть якщо принесуть потім нам на відновлення - зазвичай ми можемо відмовити, якщо веселощів в житті без того вистачає.
А тут вже ми самі - мазохісти, адже ніхто нас не змушує сидіти на форумі та намагатися допомогати один одному.
********** проблеми в техніці вносячи додаткофі проблеми окрім основної взамін ремонту
Даючи нам можливість самоздвердитись на складному ремонті та підняти собі репутацію, як гарного майстра, що може відновити те, що 5 майстернь по черзі ломали. (але чи потрібна така репутація - то вже вирішуйте самі.)
Але мене вибішую олені
Життя нам дає вибір, як реагувати на те, що оточуючі неправі, але іноді може здаватися, що вибору нема...

SERG_invertor

Новий учасник
23 4
нові осцилограми. нафлешку пробував - не зберігає або я не так щось роблю. обвязку всю знімав .міряв діоди резистори.
поки без змін. сигнали гарні . два по 50гц. два по 20кгц. не запрацював . палить транзистор. IMG 20250202 173245IMG 20250202 173313

Вкладення

• IMG_20250202_173126.jpg
    IMG_20250202_173126.jpg
    2.7 Mб · Перегляди: 7

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Гарні осцилограми. Що ж, продовжуйте спостереження...

SERG_invertor

Новий учасник
23 4
зробив завдяки допомозі

Jael.Dace

. по факту 4транзистора генератора. чотири вихідних.(в процесі розбирань спалено транзисторів два комплекти тих і тих) . два драйвери. два процесори. два операційника 6332(замінено на lmv358). обязка резистори діоди.

Вкладення

• IMG_20250212_211825.jpg
    IMG_20250212_211825.jpg
    2.5 Mб · Перегляди: 22
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock