• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Anenji ANJ-6200w-48V. Старт сили без софстарту і помилок? Баг?

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Мучу гібрида Anenji ANJ-6200w-48V після невдалої спроби ремонту. Палений тільки низ.
Загалом класика, знайшов упущене попередниками але... не можу запустити поштучно на недобитках на ХХ - горять.
І тут поміча, що на ДЦ шині нема нічого. Розбор польотів - вузол софтстарту справний, його можна примусово запустити. Але проц навіть не пробує його запустити і без помилок дає генерацію на повишайку і синхронник.
Я колись чув за подібне але стикаюсь вперше...
Запуск софтстарту низьким рівнем. Перше що приходить в голову - оновлення прошивки.
Друге - RC ланка для формування затримки для роботи вузла.
Чи стикався хтось з подібним? Як розрулювали?

nion

Новий учасник
3 8
Если не ошибаюсь у него програмно отключен софтстарт а накачка шины идет плавным запуском силового каскада низа, это как в инверторах маломощных типа маст в которых нет софт старта реализовано

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Спочатку короткі імпульси я списав на проблеми об'вязки і довго її перевіряв... Вік живи - вік вчись.
Допис оновлено:

Плавний пуск залишив в спокої... Розпаяв усі транзистори, зняв обмеження струму на ЛБП - нормально стартує і працює.
Одже, це фішка тих інверторів, де нема окремого генератора повишайки а проц плавно змінює % заповнення ШІМ для старту сили.. Отаке.
А ще у цієї моделі наскрізний нуль. Питання зняте. Вік живи - вік учись.

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock