• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Allpowers S2000 Pro - яке маркування транзистора?

wolfris

Новий учасник
23 12
Вітаю. Допомжіть з маркуванням розваленого транзистора Q7 sot-89 в блоку живлення {S2000 PRO} над інвертором в металевій "кришці". Фото20250111 12130920250111 121340

Jael.Dace

Інженер
417 616
Швидше буде розмалювати схему підключення і підібрати щось.

terminal2

Новий учасник
32 32
Я вам скину фото и маркировку. Если актуально. Сегодня разберу. Зарядка от сети пропала .

wolfris

Новий учасник
23 12
Вітаю. Дякую за відповідь. Питання закрите. Q7- 1013/ В вашому випадку перевіряйте байпас, BMS, релюшки.
Допис оновлено:

Все на платі інвертора. Окремого блока живлення нема. Швидкісна зарядка - лупить 1,5кВт!!!

Останнє редагування:

terminal2

Новий учасник
32 32
Ок. И вам спасибо за направление. Мне просто перед новым годом в коробках это все принесли. Я по чуть востанавливаю.. так, что могу сфоткать и написать маркировку детали. Прошивки Я так полагаю не слить., пишут лоченые. Хотя жду прогеры jlink, gdlink. И попробую. У меня есть кое какие правда боксы от телефонов. Medusa pro ,z3x, там jtag есть spi, nand,emmc ( с советом mmorg)ну и обычные какие-то linkи. Они переключаются. Ch343, minipro 866a. Ещё могу у товарища взять stlink ,x48и ещё какие-то есть. Мы телефонамии модемами занимались. Теперь это актуально . Меня с этой станцией не торяпят. Бо если-б я не взял в таком виде, ушла бы на детали. Если кто ковырять, направьте, чем пробовать слить?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock