Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Как понимать разные типы транзисторов. Вы имели ввиду параметры транзистора?Доброго дня ! станція після зустрічки вилетіли igbt g3c06560b , slm2110. оригіналів транзисторів не можу знайти , маю IGBT JT075N065WED . потрібно щось доробляти ? я так зрозумів що плата під різні тіпи транзисторів. дякую.
я маю на увазі igbt+sic та igbt . читав що можлива навіть мосфет?Как понимать разные типы транзисторов. Вы имели ввиду параметры транзистора?
дякую. я тільки не розумію яка різниця між igbt g3c06560b+sic dide та доволі популярнимНе фантазуйте сильно
це виводи Drain і Source
І відповідно нерозпаяні снаберні rc ланцюги.
замовив . чекаюПерший раз чую ці транзистори, зазвичай там nce30td60bt стоять, при бажанні встають і звичайні g40t60, ygw40n65, тільки треба допилювать керування щоб не було трахбабах
Ще такої не бачив, якась нова ревізія. У мене всі були на збірці 4ігбт+2 мосфета, а тут 4+4замовив . чекаю
Допис оновлено:
замовив
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.