• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

AllPowers R2500 после встречки

Родион

Новий учасник
3 0
Добрый день всем,станция после встречки вылетели igbt g3c06560b -прошу помощи где или у кого их можна купить или чем заменить так как инфы в инете по ним очень мало,за ранее спасибо

Родион

Новий учасник
3 0
даташит то есть но как я понял это какой то хитрый гибрид,если я ошибаюсь поправте пожалуйста или ткните носом хрть примерно чем заменить,спасибо

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Міняйте на не менш хитрий чи трохи хитріший, або на менш хитрий аналог.
"BASiC Hybrid SiC Discrete Devices combine Trench & Field Stop IGBT and SiC Schottky Diode to provide a solution for hard-switching topologies that combines quality and cost effectiveness. The hybrid devices seal Silicon IGBT and SiC Schottky Diode together to replace the conventional IGBT (Silicon IGBT co-packed with silicon Fast Recovery Diode) in certain applications, where the switching loss can be greatly reduced. They can be potentially applied in Energy Storage System (ESS), On Board Charger (OBC), Uninterruptible Power Supply (UPS), Solar String Inverter etc."

Останнє редагування:

teskazp

Активний учасник
147 153
Вы хотите что бы за вас кто то принял решение? Насчет чем заменить вы сперва поищите что есть в продаже у нас, а уж потом уже нужно решать.

Родион

Новий учасник
3 0
родных транзисторов у нас не нашол,мало того на алишке их нету,потому и спрашиваю может ктото знает чем заменить просто такая первый раз попала в ремонт

akoste13

Учасник Platinum
309 454
родных транзисторов у нас не нашол,мало того на алишке их нету,потому и спрашиваю может ктото знает чем заменить просто такая первый раз попала в ремонт
Туди щей що попало як в екофлоу не встає, потрібно перероблять обв'язку) при бажанні туди встає ygw40n65, але не на пряму заміну

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock