• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Allpowers R1500 Lite потрібна плата управління або прошивка

vortex

Новий учасник
1 0
Доброго дня! Потрібна плата або прошивка.

Вкладення

• IMG_20260813_204320_052.jpg
    IMG_20260813_204320_052.jpg
    4 Mб · Перегляди: 20
  • IMG_20260814_080901.jpg
    IMG_20260814_080901.jpg
    2 Mб · Перегляди: 20

Porter

Інженер-супервайзер
1,231 1,704
Мабуть, Вам в розділ купівлі/продажу. Але шансів мало... Контролери лочені, субмодулів окремо не бачив. Пробуйте через офіціалів купити інвертор в зборі.

akoste13

Учасник Platinum
319 476
Мабуть, Вам в розділ купівлі/продажу. Але шансів мало... Контролери лочені, субмодулів окремо не бачив. Пробуйте через офіціалів купити інвертор в зборі.
Десь тут офіціало наближений писав що китайці жмоти і плати не дають навіть на гарантійки. Я пробував писати офам - навіть не відповідають) знайомий китаєць який нам дістає всякі рідкісні дисплеї по заводам - також каже нема) алповерси то зліпи сам або продай на олх

Porter

Інженер-супервайзер
1,231 1,704
Мої офи десь привозили пару інверторів в зборі. Подробиць не знаю. Мо залежить від контракту/обороту...
Не уявляю, щоб справжній офіційний представник не мав доступу до модулів для обслуги по гарантії. В гіршому випадку дєрябанять станцію на донора чи міняють на нову а проблемна їде на завод і компенсується Офу.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock