• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

AllPowers R1500 lite підібрати транзистори

perebeinos92

Учасник
97 64
Вітаю! Зайшла на ремонт AllPowers R1500 lite. зі слів клінта була куплена на олх, пропрацювала один цикл. Потім підключили до зарядки - пішов дим. По класиці сгоріли ІГБТ плюс кз на батарейному вході інвертора. В цілому, все зрозуміло, але питання ось яке. Транзистори там вж міняли, зараз стоять NCE30TD60BT. Хто в курсі, там такі стоялиз заводу? Або ж потужніші? nce30 як на мене майже під притик, думаю ставити nce60.

dembelis

Новий учасник
6 8
Доброго дня,маю таку саму у ремонті,с завoду стоять nce30td60bt,поставив nce40,працюе

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Навіть на r2500 з заводу такі самі стоять) а вона 2.5квт вміє) в 1500 ставив в то220 бо 247 корпус недоступний був, нагріву там всеодно майже немає.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock