• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Allpowers R1500 lite не заряджається, нема синусу. Помилка E2/01. Коди помилок.

Олесь

Новий учасник
11 16
Вітаю
Маю в ремонті сабж, постоянку 460В накачує, живлення 3.3в на процесорі синусу присутнє, виходу на драйвери нема. Сила, драйвери, обв'язка цілі. При активації кнопкою виходу 220В є індикація 50hz, виходу нема. Через секунд 20 пищить і викидає в помилку Е2 01.

Не знайшов розшифровку помилки.
Може в когось є інформація по помилках, крім тих, що є в user manual?
Дякую

IMG 20260507 120741 945

DS13

Новий учасник
42 72
процесору кирдик? якщо проц не в КЗ то є шанс

DS13

Новий учасник
42 72
я б мовчав аби в мене в кімнаті зараз не було 5-6 штук Олпаверс :)
якщо струм споживання проца в нормі то ще можна поборотися.

Олесь

Новий учасник
11 16
Боротися як? Умови є для його роботи, там на платі крім проца, стаба і жменьки розсипухи нічого суттєвого нема. Програмно?

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Програмно з ним не поборишся, бо прошивок то немає

• Лайк
Реакції: elek

DS13

Новий учасник
42 72
так може йому що заважає працювати поза процесорною платою, все перевірили?

xscorpio

Новий учасник
36 40
Вітаю
Маю в ремонті сабж, постоянку 460В накачує, живлення 3.3в на процесорі синусу присутнє, виходу на драйвери нема. Сила, драйвери, обв'язка цілі. При активації кнопкою виходу 220В є індикація 50hz, виходу нема. Через секунд 20 пищить і викидає в помилку Е2 01.

Не знайшов розшифровку помилки.
Може в когось є інформація по помилках, крім тих, що є в user manual?
Дякую

Я б на вашому місці не на виходах драйверів сигнал шукав, а на вході, бо в драйверах є така штука як SD - мертва зона - від якої як раз і залежить буде щось на виході чи ні.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock