• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація 3D моделі запасних частин та витратних матеріалів

Jerry

Administrator
854 2,415

3D моделі

Запасна частина для затиск-прищіпки 2 дюйми.

2   2024 01 28 112941

Шановні друзі форума, зіткнувся з проблемою зламу та втрати частини затиск-прищіпок 2 дюйми. Розробив модель та роздрукував на 3D принтері, вийшло краще ніж оригинал:D.
Також в моделі я трішки зменшив отвір кріплення, для того щоб деталь краще трималася та не від'єднувалася, результат на фото.

12

Завантажити з сервера
Щоб побачити цей прихований вміст, кількість ваших дописів має становити 35 або Придбати доступ

Jerry

Administrator
854 2,415

Корпус машинки для зняття OCA клею

Mash ocaMash oca1

Mash oca2

Двигун з фену
Кнопка без фіксації (Червона) PBS - 101 R / B ACKO-УКРЕМ
Блок живлення 6V 1.2A

Основні розміри​

Зовнішній діаметр 40мм
Внутрішній діаметр 35 мм
Діаметри кріплення двигуна
Mash oca3

Розмір кнопки
Mash oca5

Вкладення

• mashOCA.7z
    44 Кб · Перегляди: 1

dvn86

Новий учасник
4 2

3D моделі

Запасна частина для затиск-прищіпки 2 дюйми.

Переглянути вкладення 702Переглянути вкладення 703

Шановні друзі форума, зіткнувся з проблемою зламу та втрати частини затиск-прищіпок 2 дюйми. Розробив модель та роздрукував на 3D принтері, вийшло краще ніж оригинал:D.
Також в моделі я трішки зменшив отвір кріплення, для того щоб деталь краще трималася та не від'єднувалася, результат на фото.

Переглянути вкладення 704Переглянути вкладення 705

Завантажити з сервера
[Прихований вміст]
Схожу штуку собі робив, спробував збільшити довжину цих кріплень до 35 мм, щоб менше прищіпок на 1 тел вішати. Наче має право на життя) Ще толком не потестив.

Вкладення

• Clamp-35mm.stl.zip
    8.9 Кб · Перегляди: 4
  • Снимок экрана 2024-11-29 в 17.25.58.png
    Снимок экрана 2024-11-29 в 17.25.58.png
    164 Кб · Перегляди: 34
Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock