• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

2 ecoflow delta max 2000 и на обоих Overload

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586

alexey244

Ви ще кращий троль ніж я. :)

anat

Станція гаряча сама по собі. Про проблеми з перегрівом можна говорити, якщо станція падатиме в відповідну аварію. КПТ-8 - добрий варіант у цьому випадку. Пробоїв не буде і вона точно не стане причиною перегріву.

anat

Учасник
84 14
Доброго дня. Був час,поміняв TP118A3. Провірив кераміку біля ключів. Поставив нові стабілітрони і діоди.Завтра встану на затвори осцилом.Напруга на виході 195 вольт. За термопасту прочитав,але по ходу то не мій випадок.

Останнє редагування:

anat

Учасник
84 14
Доброї ночі.IMG 0146IMG 0147Q2,Q6,Q3,Q7. З неправильним меандром-Q2. З нормальним Q6. Слідуюча фото це Q3,потім Q7. Якось так. Q2 це точно погано. А ось 3 і 7 транзистор,не розумію.
Допис оновлено:

Короче,підключив другий канал осліка,і вилетіли транзистори. Закоротив,не побачив.

Останнє редагування:

voldemurt

Новий учасник
3 0
підкажіть з перевіркою транзисторів CRG60T60 . тестер для транзисторів показує діод між емітером та коллектором.
тестер просто не може перевірити такий потужний транзитор , чи він в обриві?
просто трохи не логічно що всі 4 в обриві

Останнє редагування:

anat

Учасник
84 14
Мультиметром прозвони. Затвор не має прозвонюватися я ні з емітером і колектором.Між колектором і емітером має діод показувати падіння напруги 403-416 мілівольт. А потім підключи лампу 12 вольтову. І провір. Складного нічого немає. Даташіт відкрий.

Mtv

Майстер
285 440
Доброї ночі Q2,Q6,Q3,Q7. З неправильним меандром-Q2. З нормальним Q6. Слідуюча фото це Q3,потім Q7. Якось так. Q2 це точно погано. А ось 3 і 7 транзистор,не розумію.

а чим вас не влаштовують сигнали на фото , що там такого кримінального?

anat

Учасник
84 14
Є питання. Як провірити драйвер без ключів. Чи можна замість ключів поставити між колектором і емітером опір на 2 вати. Я так робив у інверторах зварювання. Там також був повний міст. І знімав осцилограми
Допис оновлено:

а чим вас не влаштовують сигнали на фото , що там такого кримінального?
В мості транзистори працюють по діагоналі. І сигнал має бути одинаковий. Якщо я не помиляюся… якщо би хтось зняв осцилограми на ключах.

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock