• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

2 ecoflow delta max 2000 и на обоих Overload

anat

Учасник
84 14
Вже датчик зняв. На платі субмодуля опір по+5в став 5,8кОм. Скоріш за все датчик і садив лінію. По +5в на платі інвертора (без субмодуля) опір 3,9кОм. Замовив,чекаю

anat

Учасник
84 14
Доброго дня. Запаяв TP181A3,опір 419 Ом. Ще субмодуль не ставив. Нормальний опір,чи ні?

anat

Учасник
84 14
Я вже ВСЕ провірив на субмодулі. Операційники нові, датчик новий,проц живий. Невже датчик палений. Замовлю в провіреного продавця

anat

Учасник
84 14
День добрий. Запаяв TP181A3. Запаяв субмодуль. Ніякого результату…. Я вже не знаю,що робити. Напруга по +5в є 4,5в. Це критично?

anat

Учасник
84 14
Опір не змінився-419 Ом,по лінії +5в. Попробую БЖ подати+5в, і подивлюся,можливо якийсь елемент буде грітися.

anat

Учасник
84 14
Вечір добрий. Взяв плату,подав на неї +50в. Спрацювало реле,піднялися напруги. Поставив в апарат. Інвертор запрацював,від мережі також. Вимкнув,почекав трохи. Вмикаю інвертор-працює. Від мережі не працює. Згорів запобіжник. Замінив. Вмикаю,запустилася зарядка. А через пару секунд як лупане…. Драйвера,транзистори,діоди,стабілізатор,запобіжник…. Це я ще не міряв мости…. Ось так. Якщо не тяжко,підскажіть БУДЬ ЛАСКА,які діоди стоять біля ключів. T4-це 1N4148,а 0W це стабілітрон на 18 в?

Останнє редагування:

anat

Учасник
84 14
Перевірив мости,цілі. Не підскажете,яка ШІМ стоїть. Бо я прочитав тільки 284,а після нічого не бачу. Я розумію,що то UC2842,43,43,45 може бути. Але яка з них?

anat

Учасник
84 14
Доброго дня. Слава Богу,зробив апарат. Але чому заряджається 384 ватами???IMG 0169
Допис оновлено:

Доброго дня. Слава Богу,зробив апарат. Але коли даю навантаження,починає щось цокати і просідає напруга на виході,а потім зникає вихід і вмикаються вентилятори. Зарядка працює добре

Останнє редагування:

anat

Учасник
84 14
Зрозумів. Дякую. Але чому інвертор так веде себе? Я поставив нові ключі. Дуже нагріваються вони. Що за??? Я наніс КПТ-8, не може бути за неї?

Останнє редагування:

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Може бути. Чи читали на форумі, про термопасту яка проводить струм?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock