• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

2 ecoflow delta max 2000 и на обоих Overload

anat

Учасник
84 14
Дякую,вже зрозумів. Ще маю одне поломку… вона до інвертора і зарядки відношення не має. Я хочу зрозуміти,як формується живлення.

Mtv

Майстер
285 440
може після проблем з живленням спробуйте перепрошить, або замінити проц на платі сонця.

anat

Учасник
84 14
З портами розібрався. Неуважність банальна. Кнопку треба нажати!!! Втома дає себе знати.

Останнє редагування:

anat

Учасник
84 14
На драйверах 6602 живлення має бути рівно +5в? Бо в мене 4,5в. Я згадав. Коли в мене було коротке по +5в,я поміняв тільки два драйвера,U6 і U7. Могло вибити всі решта? Бо коли прозвонював драйвера,то тільки u6 і u7 були в короткому.

Останнє редагування:

Mtv

Майстер
285 440
якщо по живленню 5 вольтам підскочила напруга , то потенційно в зоні ризику всі мікросхеми що від неї живляться
операційники драйвера проц

anat

Учасник
84 14
Значить все таки прийдеться міняти проц,датчик струму і драйвера. Оце я влетів…

anat

Учасник
84 14
Я за якраз думав,за тепловізор. Але він вдома залишився. Я тоді підкину ДБЖ і подивлюся. А якою прогою провірити. Програматор я вже маю. Підключати в вільний розʼєм на субмодулі?

anat

Учасник
84 14
Не під кажете,де можна прошивку скачати. Чи я так шукаю погано,чи… хочу попробувати стерти чіп і залити знову. Проц ніби живий
Допис оновлено:

IMG 0123

Останнє редагування:

anat

Учасник
84 14
Дуже дякую. Випаяв я датчик струму,між 2 і 3 (це +5в)-640 Ом.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock