• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Zendure superbase 1500, проблеми з бмс

akoste13

Учасник Platinum
296 440
Зайшла в глибокому, витолкав - вилізла проблема чому в глибокому - не бачить % заряду, хоча зарядка від мережі вдувається, і не вирубає вихід бмс. Вперся в контроллер bq76952, сигнал з морди на вимкнення приходить, а цей чорт мовчить, він наскільки я зрозумів програмований. Може хтось таку проблему вирішував вже?

Victor

Новий учасник
25 6
Зайшла в глибокому, витолкав - вилізла проблема чому в глибокому - не бачить % заряду, хоча зарядка від мережі вдувається, і не вирубає вихід бмс. Вперся в контроллер bq76952, сигнал з морди на вимкнення приходить, а цей чорт мовчить, він наскільки я зрозумів програмований. Може хтось таку проблему вирішував вже?
привет, у меня такое было, решилась проблема обновление по через приложения на телефоне

alexffake

Новий учасник
49 66
в мене після розряду глибокого не бачила відсотки, було 2 станції, переставив з однієї на іншу морди, і потім назад поміняв і почала заряжатись і бачити відсотки, після таких маніпуляцій показувала 100 відсотків і заряд шов 200ватт, після простою 2 дні в вимкненому стані включив показал 7 відсотків і почала рядитись нормально

вся проблема не в бмс а в передній панелі, і в процессорі, знайти бі прошивку та знати чи є там в ній серійний номер чи ні

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock