Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
В 1500ки це нулевик, можливо в 2000 це також нулевикЦікаво мій дамп важить 256 КБ, а Ваш 512 КБ. Прошив, зз'явилися сигнали яких раніше не було. Робить, тільки всі функції перевірити поки що не можливо. Знайшов резистор R10 у обриві на BMS, знаходиться біля комунікаційного шлейфу який йде на передню панель. Якщо його підключити, то починає блимати дисплей. Номінал цього резистора мені не відома-підкажіть будь ласка, буду щасливий)
Будем очень благодарны за дампы, если зальёте.Морды , взаимо заменяемы но не полностью , Будут проблемы с показаниями АКБ и не правильной зарядкой, так как АКБ разные то и алгоритмы заряда и розряда разные.
Если нужен дамп ,скину .Есть и 2000 и 1500.
Действительно проблема в инверторе. На выходе 49.5ВЭто дампы вытащены с соответствующих станций. Так что разбирайтесь дальше . Был случай не дозаряда АКБ из-за АС платы. Все дампы проверены неоднократным залитием в другие станции.
це прошивка морди? під який проц?Еще один дамп на 2000. Проверяйте.
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.