• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Zendure Pro 2000 перевірити дамп

ONe

Новий учасник
25 34
Вітаю.
Станція веде себе неадекватно, живе своїм життям при цьому помилок не має. Хто володіє прошивкою з лицевої панелі проц. GD32F303VET6 прошу допомогти, я надам дамп з цієї красуні для порівняння з Вашою. Треба дізнатись, проблема в прошивці чи ні.

alexey244

Інженер-супервайзер
932 986
Тут ні в кого немає дампів на ці станції, вже запрошували багато разів ці дампи, і ніхто не кидає

akoste13

Учасник Platinum
296 440
Я не жадний, але дамп не перевірений, це злито ще з часів коли станції тільки з'явились в нас. Ну і полторушка, але перевірено - морда від 1500 працює на 2000.

Вкладення

• superbasepro1500fromface.bin
    512 Кб · Перегляди: 24

ONe

Новий учасник
25 34
Цікаво мій дамп важить 256 КБ, а Ваш 512 КБ. Прошив, зз'явилися сигнали яких раніше не було. Робить, тільки всі функції перевірити поки що не можливо. Знайшов резистор R10 у обриві на BMS, знаходиться біля комунікаційного шлейфу який йде на передню панель. Якщо його підключити, то починає блимати дисплей. Номінал цього резистора мені не відома-підкажіть будь ласка, буду щасливий)

Вкладення

• 20241015_174538.jpg
    20241015_174538.jpg
    3.8 Mб · Перегляди: 73
  • GD32F303VET6.bin
    256 Кб · Перегляди: 22

akoste13

Учасник Platinum
296 440
Резистор гляну як наступну буду розбирать, може хтось раніше закине, а розмір то я мабуть зливав щось з 512 та забув помінять при зливі наступної прошивки, або на 1500 зендурі флешка на 512.

alexey244

Інженер-супервайзер
932 986
Цікаво мій дамп важить 256 КБ, а Ваш 512 КБ. Прошив, зз'явилися сигнали яких раніше не було. Робить, тільки всі функції перевірити поки що не можливо. Знайшов резистор R10 у обриві на BMS, знаходиться біля комунікаційного шлейфу який йде на передню панель. Якщо його підключити, то починає блимати дисплей. Номінал цього резистора мені не відома-підкажіть будь ласка, буду щасливий)
В 1500ки це нулевик, можливо в 2000 це також нулевик

Вкладення

• IMG_7920.jpeg
    IMG_7920.jpeg
    1.4 Mб · Перегляди: 65
  • Лайк
Реакції: ONe

ONe

Новий учасник
25 34
Дякую, так я і гадав, бо йде з батареї +, а там напруга змінюється залежно від заряду. Цей резистор як запобіжник ИМХО.

sachach

Учасник
57 76
Морды , взаимо заменяемы но не полностью , Будут проблемы с показаниями АКБ и не правильной зарядкой, так как АКБ разные то и алгоритмы заряда и розряда разные.
Если нужен дамп ,скину .Есть и 2000 и 1500.

alek

Новий учасник
49 16
Морды , взаимо заменяемы но не полностью , Будут проблемы с показаниями АКБ и не правильной зарядкой, так как АКБ разные то и алгоритмы заряда и розряда разные.
Если нужен дамп ,скину .Есть и 2000 и 1500.
Будем очень благодарны за дампы, если зальёте.

tymyr

Новий учасник
5 0
Всем привет. Имею на ремонте 2 станции.
√1 1500w ( 48v/30ah) Lipofe4 15 банок
√2 2000w ( 46.8/44.8ah) но!!! Стоят LiIon. 13 банок.
Прошив прошивкой √1 с этого сайта. Все завелось и работает. ( На банках поднялось 3.6v = 100% заряден)
Прошив прошивкой √2 с этого сайта. ( На банках 3.8v прекращается зарядка.
Следовательно в прошивках заложено зарядка для Lipofe4. Ли бо же BMS стоит для Lipofe4 а акб LiIon. И BMS отрубает заряд.
Есть ли у кого то прошивка для √2

sachach

Учасник
57 76
Это дампы вытащены с соответствующих станций. Так что разбирайтесь дальше . Был случай не дозаряда АКБ из-за АС платы. Все дампы проверены неоднократным залитием в другие станции.

tymyr

Новий учасник
5 0
Это дампы вытащены с соответствующих станций. Так что разбирайтесь дальше . Был случай не дозаряда АКБ из-за АС платы. Все дампы проверены неоднократным залитием в другие станции.
Действительно проблема в инверторе. На выходе 49.5В

tymyr

Новий учасник
5 0

Zendure Pro 2000 на li-nmc. дайте кто ни будь рабочую прошивку с морды​

Останнє редагування:

Serios

Майстер
216 324
Прошивка півторашки з цієї теми точно працююча, була станція з напівробочою мордою, постійно 0 % по АКБ при повному заряді, виходи не вмикала, конект через додаток тільки оффлайн, пошив, як знову народилась. Хлопцям респект.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock