Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Там десь в додатку э галочка щось накшталт вихід 220 завжди включено під час зарядки.При під'єднанні живлення (220В) до станції, вимикаються роз'єми на 220В.
"Там десь в додатку э галочка щось накшталт вихід 220 завжди включено під час зарядки." - в додатку такої галочки не має. (в додатку від Delta - є бачив таку галочку, а в River pro - не має). "А якщо примусово кнопкою біля розеток ввімкнути вихід під час зарядки? Працює вихід?" - включав, лампочка не засвічується. (пробував при включених резетках на вихід, підключити на вхід 220В. вони вимікаються. Таке відбувається з наватаженням і без)Там десь в додатку э галочка щось накшталт вихід 220 завжди включено під час зарядки.
А якщо примусово кнопкою біля розеток ввімкнути вихід під час зарядки? Працює вихід?
Я просив зробити навпаки. Спочатку втикнути на зарядку в 220, а потім спробувати включити розетки. Вони вмикаються, вихід 220 є?пробував при включених резетках на вихід, підключити на вхід 220В. вони вимікаються
"Там десь в додатку э галочка щось накшталт вихід 220 завжди включено під час зарядки." - в додатку такої галочки не має. (в додатку від Delta - є бачив таку галочку, а в River pro - не має). "А якщо примусово кнопкою біля розеток ввімкнути вихід під час зарядки? Працює вихід?" - включав, лампочка не засвічується. (пробував при включених резетках на вихід, підключити на вхід 220В. вони вимікаються. Таке відбувається з наватаженням і без)
вихода не має. індикатор не світе.Так, може з дельтою переплутав
Допис оновлено:
Я просив зробити навпаки. Спочатку втикнути на зарядку в 220, а потім спробувати включити розетки. Вони вмикаються, вихід 220 є?
Тоді це воно програмно відключається.вихода не має. індикатор не світе.
ось дивись на скріниТоді це воно програмно відключається.
З залізом, начебто, все добре.
А що ото таке в налаштуваннях "режим постійного струму - авто"? Якщо його ввімкнути примусово?
ага, то взагалі не при справахось дивись на скріни
так так. Мені радили вскрити і батерею від'єднати, щоб повернутися до заводу (скинути всі оновлення). Ще думаю...ага, то взагалі не при справах
переключена мною на 50 герц зразу після покупки. Нажаль це не є причина відмови режиму UPS.Якщо станція на вихід 60гц ввімкнена - в упсі працювати не буде. На еб3а блюєті так зроблено, може і тут те саме. Переключіть на 50гц розетки.
Цей пункт меню є в Delta. Там питань немає. А от з River - проблема.У додатку Ecoflow v5.6.1.82 та попередьої версії (додаток під iOs) при виборі поточного обладнання у меню Налаштувань є пункт Лабораторні функції. Уключив - і все працює. Також потрібно оновити програмне забезпечення River Pro на версію таку чи вищу 1.2.5.33
Мій River PRO, нажаль при оновленні видав помилку і залишився на 1.2.5.27. Спілкувався з підтримкою. Вони наче висилали мені нову, але в додатку вона так і не з'явилась. Після трьох разів, як вони мені сказали що надсилали нову версію - сказали віднести в сервіс. Але це для мене не варіант.Маю 2 шт. River Pro -оновлювалися без проблем. Перший - офиційний, придбаний у Ecoflowukraine.com, другий - з европи. Обидва оновив та працювали. Европець зараз вмер, ремонтую. Пропрацюваю десь 2 сезони. Можливо у вас Рівер з Америки?
Точно така проблема з ecoflow river max. Все що вище написано спробував. В додатку пункта АС постійно ввімкнення- немає. Декілька раз зустрічав схожі скарги на різних форумах щодо ривер про та ривер макс, успіху немає в жодному випадку. Дуже зацікавлений в вирішенніЦей пункт меню є в Delta. Там питань немає. А от з River - проблема.
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.