• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація Тріумф китайських технологій.

mara

Новий учасник
27 30
Всім добра.
Зібралось у мене три китайських інвертора , простих акум-220. Симптоми однакові -хочуть працюють, а хочуть не працюють.
Синус на виході , і раптом замість синуса якась ялинка. На навантаження наче не реагує.Таке враження чи неконтакт , чи щось обривається і ще не додохло , чи щось десь підкорочує.
На стук, тряску не реагує. Всі були відкладені до кращих часів. І вони прийшли - в сенсі клієнти.
Не буду описувати всю епопею, а по суті - проблема в усіх трьох в моточних деталях дроселі та трансформатори.
Суть така ,- плата паяється на лінії хвилею , а важкі і здорові компоненти , такі як дроселі , потім дядько Лі запаює вручну.
Але , як виявилось , це лайно намотане алюмінієм. Варто відмітити , що відводи моточних деталей були якісно залужені.
Але при пайці в плату використали флюс який не сумісний з алюмінієм. В результаті зверху пайка наче гарна, дросель важкий і приліплений герметиком - він не хитається , але алюміній під припоєм
почав окислюватись , на стук не реагує.
Тепер звертаєм увагу на матеріал обмоток ,і якщо люмінь то пам'ятаємо про дядька ЛІ .

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Стикався з подібним на дротових відводах з тороїдальних трансформаторів у інверторів "вольтпольська". Ох, скільки ж крові попило поки роздуплився...
Ну і на старих дешевих стабілізаторах проскакує таке.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock