• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Тріск на платі інверттора ECOFLOW DELTA 2

AdolfJakson

Новий учасник
1 0
Бажаю здоров'я!
В ремонті данна екофлоу 3 дні, спочатку не давало живлення на 220в розібрали та замінили пробиті транзистори, тепер не вибиває 50Hz але чути гучний тріск та на виході скаче 17-23 вольта,
Що може бути? Хтось стикався?

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Ну а що ви хотіли за три дні? Поремонтуйте хоча б тиждень. Перевірте повторно що упустили. Подивіться осликом по затворах що де робиться...

Electronick

Новий учасник
27 36
Бажаю здоров'я!
В ремонті данна екофлоу 3 дні, спочатку не давало живлення на 220в розібрали та замінили пробиті транзистори, тепер не вибиває 50Hz але чути гучний тріск та на виході скаче 17-23 вольта,
Що може бути? Хтось стикався?
драйвера під заміну 100% плюс горить обвязка транзисторів. плюс перевірте елемку яка формує напругу для живлення драйверів

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock