Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
у вас явно мертва шимка, і поки ви її обвязку не відновите - будете її палити і далі.Треба мені. Сам не впораюсь.
Станція працювала 3 роки. Готовий на ваші умови.
Після того як перестала заряджатись зробив таке:
1. Перебрав всі елементи по зарядці. Ті що були підозрілі знімав і якщо підтвердив дефект то міняв на новий.
2. Ставив все назад і палив Q6 і так 3 рази точно.
Разом зі станцією можу відправити транзистори і шімку, це якщо треба.
Додаю відео прозвону площадок транзисторів, наче закорочено gate на source. Не знаю чи це норма, може так і треба.
Дякую! Ще пошукаю. Поміняв кондьори біля транзисторів на нові і тепер на площадках між gate-source з'явився опір, це вже щось, хоч ті кондьори і були цілі.Бодався я з такою бідою, та не поборов. Але в мене щей дюрка була в платі.
Можете пошукати мою тему. Там і схеми є.
По відео не зрозуміло, чи то у Вас кз, чи то конденсатори заряджаються.
А в загалі, станція вміє заряджатись по type c 65w. Ліпіть радіатор на транзистори, а краще кулер. Там також люто гріються конденсатори на зарядці
Дякую! Ще пошукаю. Поміняв кондьори біля транзисторів на нові і тепер на площадках між gate-source з'явився опір, це вже щось, хоч ті кондьори і були цілі.
Тепер при підключенні зарядки не горять нижні мосфети але і індикації на екрані ніякої нема.
Мабуть точно десь обв'язка шім. Буду завтра шукати ще раз. Може теж кондьори якісь.
У вас часом нема схеми обв'язки шім, щоб я правильні кондьори поставив?
Дуже дякую!![]()
Все чим багатий
Ви фігньою страждаєте... В цих станціях є заводський брак в об'вязі ШІМки. Після виправлення температура вузла з 115 Цельсія падає до 73 - 76 Цельсія і нормально пакує свої 100 - 110 Вт.На закінчення єпопеї з цими недостанціями
Ну я ніде такого не знайшов, ділитись ніхто не хоче - тож вирішуєм питання як можемо.Ви фігньою страждаєте... В цих станціях є заводський брак в об'вязі ШІМки. Після виправлення температура вузла з 115 Цельсія падає до 73 - 76 Цельсія і нормально пакує свої 100 - 110 Вт.
Часу немає)А сісти і звірити фактичну обв'язку з типовим включенням вам релігія не позволяє чи теща?![]()
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.