• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація Sunmart 8000, помилка 06

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
Сонячний інвертор Sunmart 8000, на 48 вольт, з 06 помилкою. Документації саме на Sunsmart я не знайшов, але по документації абсолютно аналогічної Axioma це помилка зависокої або занизької напруги на виході. Все перевірив, ніби все в нормі, були дуті конденсатори в колах входу стаба -12в, поміняв їх, і сам стаб 7912. Наразі з живленнями все ок, але все одно не працює. При цьому іноді воно вмикається і працює нормально, а іноді ні. І закономірність вловити не можу. Думаю можливо справа десь в заземленні на корпус? Чи ні... Силова частина схоже справна, бо коли таки успішно вмикається то все ок. Коли успішний запуск, то споживання піднімається до 1.3А при 52в, і тримається. Коли неуспішний, то 0.9А і генерація зривається через пару секунд. Не знайшов жодної інформації з приводу цього, та і сам заплутався вже, не розумію в яку сторону дивитись взагалі. Можливо хтось мав схожий досвід ремонту?

Вкладення

• IMG_20240402_032546.jpg
    IMG_20240402_032546.jpg
    1.9 Mб · Перегляди: 12
  • manual-inversor-cargador-solar-ica-8k-48p.pdf
    6.6 Mб · Перегляди: 19
Останнє редагування:

Jerry

Administrator
849 2,367
Ви перевіряли всі інші електролітичні конденсати, esr тестером?

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
Ви перевіряли всі інші електролітичні конденсати, esr тестером?
Так, але все в нормі :(

Проблема вирішилась, коли пропаяв все керування високовольтної силової частини. Очевидних місць непропаю не було, тому пропаяв тупо абсолютно всі елементи керування в високій частині, і це допомогло)
Переглянути вкладення VID_20240403_040114_151.mp4

Останнє редагування модератором:

worker8

Новий учасник
2 0
В мене теж була подібна ситуація) Дійсно, іноді пропаювання може допомогти, навіть якщо немає явних ознак проблем. На жаль, навіть мікротріщини можуть призводити до проблем з провідністю.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock