• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Стоить ли греть видеочип.

Magda

Новий учасник
3 0
Доброго дня. Ноутбук ASUS G55VW, відеочіп NVIDIA N13E-GE-A2. Одного дня сталося так що, при включенні гри стали появлятися на екрані артефакти. А як виходиш з гри, то все нормально. Але перевіряла на тест відеокарту, при запуску тесту сразу температура підіймаеться ¹00С°, але нічого не відключаеться и ноут працює. При виході на рабочій стіл, все нормально, артіфакти зникають.
Питання: що це чіп карти, чі чіпи відіопам'яті??? Підскажить будьласка. Дякую!

Jael.Dace

Інженер
370 539
це чіп карти, чі чіпи відіопам'яті?
Без діагностики, вам це можуть сказати тільки екстрасенси.
Спочатку треба розібратися з перегрівом, а потім вже виключити пам'ять.
Для теста відеопам'яті є програми MATS та MODS, тільки треба вміти їх правильно запускати, а потім ще правильно розуміти те, що вони покажуть (я не вмію - звертайтесь до спеціаліста по відеокартам).

А гріти нвідію просто навмання - не раджу.

Magda

Новий учасник
3 0
В мене раніше оба вентілятори працювали гучніше, а перед тим що сталось стали працювати повільніше. Але я перевіряла оба вентілятори, шляхом подачі на них 5в., вони оба працюють. Не тріщать не скріплять та швидко крутять. Мабудь Ви і маете пацію шо я не вмію звертатись до спеціаліста, алеж я не профі!! Підскажить будьласка, де копати? Дякую.

Jael.Dace

Інженер
370 539
Мабудь Ви і маете пацію шо я не вмію звертатись до спеціаліста
Я кажу, що я не вмію з цими програмами працювати. Це досить специфічний софт і там не все просто, тому ражду шукати того, кто з ним постійно працює.
Якщо ж хочете самостійно - напрямок я вам вказав - шукайте інфу по MATS MODS та розбирайтеся. Колись інфа по ним була на VLAB, але зараз не знаю.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock