• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Програма Софт для роботи з Nations MCU(N32x)

Jenuk

Учасник
89 208
Китайські друзі поділились софтом, теоретично має працювати з будь-який cmsis-dap програматор, або їхній NS-Link(з ST-link не працює). З документації вичитав, що якщо на проці включений захист то він може і не задетектитись. Перевірити поки не було на чому

Вкладення

• Nations MCU Download Tool.7z
    27.6 Mб · Перегляди: 320

Jenuk

Учасник
89 208
софт працює, злив прошивку морди Delta Max 2000(N32L436RBL7) Серійний номер за адресою 1F000

Вкладення

• N32Lxxx.JPG
    N32Lxxx.JPG
    77 Кб · Перегляди: 151
  • MR310-UV-PD-V2.0.1(serial000).bin
    128 Кб · Перегляди: 68

vit0k

Новий учасник
17 19
а пробували назад в неї зашивати чи стирати її, бо j link при спробі стерти видає помилку, є підозра що вони одноразові

vit0k

Новий учасник
17 19
В мене j link конектиться, читає, але при спробі записати чи стерти видає помилку

wolfris

Новий учасник
23 12
знімається дамп без проблем. Накат без проблем. не потрібно боятися, все в перезапис. ПОТРІБЕН ДАМП allpowers s2000 без про можу обміняти на на дамп s2000 Pro можу в процесорі можу цілу плату або дайте плату без про - зніму верну і поділюся знанням!20240907 121942

akoste13

Учасник Platinum
295 440
знімається дамп без проблем. Накат без проблем. не потрібно боятися, все в перезапис. ПОТРІБЕН ДАМП allpowers s2000 без про можу обміняти на на дамп s2000 Pro можу в процесорі можу цілу плату або дайте плату без про - зніму верну і поділюся знанням!Переглянути вкладення 1517
Чим читаєте? Замовлю прогер почитаю алповерс

wolfris

Новий учасник
23 12
j link
Допис оновлено:

Чим читаєте? Замовлю прогер почитаю алповерс
j link v9 китай Можу приїхати до вас!! Потрібен терміново!!!
Допис оновлено:

Знімається прямо з плати по swd і так заливається! привезу свою плату і прогрм. На місці запустимо (дохлу) морду!

Останнє редагування:

wolfris

Новий учасник
23 12
Ця програм тільки для скачування. Заливаеться іншою від CEGGER jFash
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!

Допис оновлено:

Шановні! Поділіться дампом Allpowers s2000 без PRO

wolfris

Новий учасник
23 12
Всім доброго! НЕ ЗАБУВАЙТЕ ЩО ПРИ ПІДКЛЮЧЕННІ ДО ДО БУДЬ ЯКОГО НОВІТНЬОГО ЧІПА (FLASH) Є можливе встановлення захисту - є захист прошивки в три рівня - 1 не можливість считати, 2 при підключені подальше і постійне блокуівння, 3 при підключення - ПОВНЕ стирання прошивки.

vadim4ik

Новий учасник
6 2
Можливо в когось є прошивка передньої панелі Ecoflow River /Max
На мікроконтролері Nations?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock