• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Шукаю прошивку передньої панелі Delta Max 1600 на N32L436RBL7

seryjka

Учасник
58 50
Доброго дня, можливо хтось допоможе з прошивкою передньої панелі Delta Max 1600 на N32L436RBL7
Так як вже наче навчились їх читати/шити за допомогою J-Link (інформація з сусідньої теми)
Буду дуже вдячний за допомогу...

seryjka

Учасник
58 50
Відповім сам собі:

Прошивка панелі з цієї теми ш'ється в N32L436RBL7 панелі Delta max 1600 а не ш'ється в GD32F105RBT6 як вказано в тій темі. Точніше, шитись то вона ш'ється, але панель не стартує взагалі.
Тому можу зробити висновок, що людина яка виклала ту прошивку, просто помилилась з визначенням процесора. Навіть в самій прошивці, в явному вигляді є згадування про N32L436RB та STM32F103RB

Викладу цю прошивку ще й тут, про всяк випадок. Щоб легше було шукати. Я її перейменую під процесор N32L436RB але ЦЕ ТА САМА ПРОШИВКА ЩО Й В ТІЙ ТЕМІ

Вкладення

• DeltaMax1600_panel_N32L436RB.bin
    128 Кб · Перегляди: 30
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock