• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Шукаю прошивку морди на EB3A.

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,416
Добра. Шкаю прошивку поца морди станції EB3A. Чи вдалось комусь вичитати? Пригостіть дампом, будь ласка.

Rekbr

Майстер
283 319
Вибачте за дурне питання, та тільки подивився Ваше відео з відновленням водяного EB3A. Водичка добила? Чи то нове?

І одразу благання- може хтось викладе невелику інструкцію, як і чим считувати ПЗ з МК, для того ж поповнення фонду прошивок. Хоча, чесно кажучи, Bluetti взагалі не попадались в ремонт.
Але останні 3 теми саме про цю модель, то може завдяки інструкції і витрат на stlink( мабуть, я не впевнений) один одному люди допоможуть

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,416
Інший ремонт, звичайно. Процесори серії GD**** є клонами ST*** Відповідно робота з ними ідентична - любий сумісний прогер і в їзду. STlink та його клони.

Jenuk

Учасник
89 208
Добра. Шкаю прошивку поца морди станції EB3A. Чи вдалось комусь вичитати? Пригостіть дампом, будь ласка.
Дублюю прошивку, я її не перевіряв, але зчитана з робочої станції

Вкладення

• EB3A(lcd).bin
    64 Кб · Перегляди: 47
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock