Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
В мене дельта 3 звичайна, в ній bms по ходу як в смарт батері. І позначення на платі такі ж.То в вас SMART BATTERY чи просто DELTA 3?
Проводил эксперимент. Если прошить доп батарею прошивкой от обычной дельты, емкость просто засуммируется и будут одновременно разряжаться и заряжаться. При этом под нагрузкой нельзя отключать доп батарею на горячею (под нагрузкой)У меня дельта 3 обычная, в ней bms по ходу как в смарт-батере. И обозначения на плате такие же.
В меня есть только 1.0.2 версия. Но судя по фото выше, она почти внешне не отличается.Можете поділитись прошивкою бмс Delta 3 ,якщо вона у вас є?
Доброго дня, а прошивки на бмс дельта 3 для проца GD32f425RET6 у вас часом немає?В мене є така прошивка на доп акум якщо потрібна
Є, тільки в мене delta 3 plus. І проц є новенький GD32F303VETbДоброго дня, а прошивки на бмс дельта 3 для проца GD32f425RET6 у вас часом немає?
Можливо ви стикались з помилкою 453 при зарядці звичайної дельта 3?Є, тільки в мене delta 3 plus. І проц є новенький GD32F303VETb
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.