• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Серійні номери та мак адреси при прошивці мікроконтролерів

Volodymyr

Новий учасник
12 14
Вітаю. Виникло питання, чи змінюються серійні номери та мак адреса на ЗС у випадку якщо залити одну з прошивок викладених на форумі. Якщо змінюються то ми отримуємо фактично клона ЗС. Хто і як вирішує це питання?

alexey244

Інженер-супервайзер
932 986
Якщо шити морду - так, змінюються. Треба вручну в прошивці міняти серійник. Але цим мало хто заморочується

Volodymyr

Новий учасник
12 14
От зараз хочу прошити DELTA 2. на морді, там де дісплей не знайшов контролера. Морда підключається до U28 GD32F303RCT6. Буду розбиратись де там в прошивці серійники та мак.

alexey244

Інженер-супервайзер
932 986
От зараз хочу прошити DELTA 2. на морді, там де дісплей не знайшов контролера. Морда підключається до U28 GD32F303RCT6. Буду розбиратись де там в прошивці серійники та мак.
На морді є контролер, і на морді є власна прошивка.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock