• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Що взяти на заміну Huawei P20 lite щоб з IPS дисплеєм? Iphone 11 vs Huawei p30

Rostyk.07

Активний учасник
117 40
Прочитав сотні сторінок і постів на 4pda "другий смартфон - болять очі. Допоможіть з вибором і заплутався" Зараз користуюся Huawei P20 Lite. Там стоїть IPS TFT 5.84-ANY-LX1 Шукаю на заміну йому, щоб для очей краще і на + - 2-4 роки новіше модель Ідеальний Pixel 5, на форумі пишуть що дисплей мотлох. ШІМ Важливий дисплей (багато зависаю в телефоні), рівень SAR, компактність, щоб не важкий. Модель, років 2021-до 2023. Всі хвалять Айфон 11, ще є можливість купити новим. Але вбиває, то що купивши новий Айфон 11 буде кабель Apple Lightning Старий, хоча на p20 у мене вже Type-C .

Є можливість взяти Iphone 11 або Huawei p30 (звичайний не про) в якості другого телефону. Що на вашу думку краще?

Останнє редагування:

Jerry

Administrator
844 2,319
якщо айфон в нормальному стані, без ремонтів, максимум заміна акб, то я б вибрав би саме його.

Rostyk.07

Активний учасник
117 40
Не подобаються в айфоні великі рамки в порівняні з моїм навіть Huawei P20 LITE, немає TYPE-C,доволі велика вага,більший SAR.
Із плюсів дисплей. (здається не болячть очі і обожнюю IPS)

Враження від P30 для очей чудові. Але все ж звик до IPS на P20 lite, кольори більш яскраві і більше подобається зображення. Включаю два однакових відео , і на LCD трохи блідне. Може справа звички? Адже користуюся двома телефонами? На вихідні буду дивитися ще Phone 11 знайомої, подивимося , як там для очей. Ще, я б не проти замінити з LCD на IPS дисплей в Huawei P30, але як його знайти правильно для покупки?

p.s

Вже купляв Huawei nova 11i, але через розмір не підійшов.

Останнє редагування:

Rostyk.07

Активний учасник
117 40
Перечитав усі теми і зрозумів: немає компактного телефону з IPS-екраном, який би підійшов мені ідеально. Тому знову вирішив на авантюру. Цього разу купив з рук Huawei P30 Lite з IPS-екраном в ідеальному стані — прямо у своєму місті, навіть розглядав його під мікроскопом. Легко було визначити, наскільки активно ним користувалися, бо у нього металева рамка. Найбільше помітні сліди там, де виступає камера, і біля роз’єму зарядки. Якщо фарба не стерта і не проглядається метал — значить усе відмінно. Шукав, щоб був один власник, чек про покупку у ті роки прем’єри і щоб телефон був куплений тільки в салоні мобільного оператора.

Ринок просто жахливий. Новий P30 Lite тощо вже майже ніде не купиш. В основному зустрічаються «відновлені» телефони зі випадкових деталей. А якщо телефон не оригінальний, екран може бути непередбачуваної якості, приклеєний криво, корпус без резинок, проставок та всяких дрібниць. Короче, краще мати справжній оригінал, ніж зібраний з шматків.

Я вже купував два «нових» телефони за немалі гроші, а насправді вони виявилися відновленими. Тож реальність така: нові телефони тих років майже нереально дістати, а на ринку майже все — refurbished.

Плюс: у цієї моделі, схоже, немає таких масових проблем з перегрівом процесора, як у звичайного P30. Подивимось, як він себе покаже на практиці.

Характеристики трохи кращі, ніж у P20 Lite: процесор потужніший, Android 10 замість 9. Тут уже на що орієнтуватися: нова система чи комфортний екран з невеликими лагами.

Наступний експеримент — хочу взяти Motorola Edge 50 Neo або Samsung S21 FE і перевірити, як він моїм очам. Розмір і кольори просто шикарні, хочеться прямо тримати та дивитися.

Rostyk.07

Активний учасник
117 40
Взяв p30 lite. Поки тема закрита.
Не роблять зараз ips невеликих розмірів.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock