• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

samsung sm-m325fv/ds

justalex1

Новий учасник
5 2
Вітаю шновне панство . У кого є схема на samsung sm-m325fv/ds ? Я знайшов тільки 3-й рівень де монтаж плати , структурка процессора і алгорітм пошуку несправностей . Мені потрібно принципова схема , особливо схема живлення дісплея . Буду дуже вдячний !

Rekbr

Майстер
283 319
Яка історія? Як себе поводить?

justalex1

Новий учасник
5 2
немає напруг на дісплей . Потрапляння вологи було невеличке на роз'єм дісплея , спочатку здох тач , а потім потух дісплей . Я все почістив , може якось перемкнув щось по живленню . Потрібна схема живлення дісплею . Дякую за відповідь .
Допис оновлено:

Телефон зараз вмикається і грузиться , вібрік вібрує при загрузці , але немає зображення .

Останнє редагування:

Rekbr

Майстер
283 319
Я би спершу Вам порадив би:
1 підкинути справний дисплей. Якщо не буде зображення-
2 Поміняти шлейф міжплатний
3 Перевірити / перепаяти колодку на основній платі.
Може бути щось одне, або все одразу
Допис оновлено:

Ось тут коли потрапляе вода- також тач не працює.

Плату в саму останню чергу ковиряти

Вкладення

• IMG_20240911_005508.jpg
    IMG_20240911_005508.jpg
    468.6 Кб · Перегляди: 14
  • IMG_20240911_005612.jpg
    IMG_20240911_005612.jpg
    1 Mб · Перегляди: 15
  • IMG_20240911_010628.jpg
    IMG_20240911_010628.jpg
    677.2 Кб · Перегляди: 14

justalex1

Новий учасник
5 2
1726006227395
Допис оновлено:

з роз'ємами все гаразд , їх паяти не треба . треба шукати що здохло у ланцюжках живлення . Краще із схемою.

Rekbr

Майстер
283 319
Ну, 1 крок: перевірте підключення дисплея
То я Вам і порекомендував. Мікроскоп маєте?

justalex1

Новий учасник
5 2
Вологи було не стільки , щоб так згнити як на ваших фото , У мене тільки почорніли декілька ломелєй на нижньому роз'ємі дісплея . Скоріше за все я пинцетом перемикнув контакти коли обробляв роз'єм бавовною з VD40.

Rekbr

Майстер
283 319
з роз'ємами все гаразд , їх паяти не треба . треба шукати що здохло у ланцюжках живлення . Краще із схемою.
Все, мовчу.
Схема тільки в платних програмах. В вільному доступі немає, навіть за бали та з реєстрацією на деяких сайтах. Або я погано шукаю
Допис оновлено:

Вологи було не стільки , щоб так згнити як на ваших фото , У мене тільки почорніли декілька ломелєй на нижньому роз'ємі дісплея . Скоріше за все я пинцетом перемикнув контакти коли обробляв роз'єм бавовною з VD40.
Капля кампота здатна вбити дисплей.
Якщо Ви на фронті- давайте думати, як допомогти. В іншому випадку- вибачайте

justalex1

Новий учасник
5 2
Ні я не на фронті , бо інвалід із спинальною травмою .

sergeyhp

Новий учасник
1 0
хто знае номинал резистора материнка m325 микросхема контролер заряда et 95531t9553 підкажіть будьласка

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock