• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація Samsung Automatic OCTA Disassembler (SAOD)

Jerry

Administrator
849 2,367

Шановні друзі форума, можливо серед вас є однодумці, які також автоматизують роботу по ремонту техніки.​

SAOD

Сьогодні я вам розкажу про дуже цікавий станок Samsung Automatic OCTA Disassembler (SAOD), Model HT-SS08
Цей станок є одним із станків для розклеювання смартфонів авторизованого сервісного центру компанії Samsung. Станок SAOD розроблений корейською компанією
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
, запатентований і є власністю компанії Samsung, це свідчить наклейка на станку.

AOD HanTECHSAOD property of SAMTech

Можливо всі ви читали сервіс мануали Samsung, в деяких із мануалів є зображення цього станка та налаштування параметрів контролерів температури. Один з таких ось.
Цей станок подолав дуже велику відстань, щоб попасти мені в руки.
Так як цей станок б\у, були в нього і проблеми. Я думаю що по фото нижче зрозуміло буде які.;)

Tube

Ну і само собою роблю фото звіт з чого він складається, як то кажуть що корейці туди запхнули.

SAOD1SAOD2SAOD3SAOD4SAOD5SAOD6

Станок SAOD, також можна використовувати не за призначенням, тобто розклеювати смартфони іншої фірми. Ви можете переглянути відео роботи станка з смартфоном OPPO A52.

Зняття задньої кришки смартфона.​

Переглянути вкладення removing back cover.mp4

Встановлення смартфону в станок SAOD.​

Переглянути вкладення installation of the smartphone.mp4

Зняття дисплейного модуля з підсвіткою з рамки корпуса смартфона.​

Переглянути вкладення removing display.mp4

Буду радий відповісти на ваші запитання в цій темі.
Якщо вам сподобалася стаття та інформація стала в нагоді, буду вдячний за донат форуму.

Alex-reed

Новий учасник
8 4
В принципі не складний можна повторить, який рівень вакууму він робить на присоску?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock