Jerry
Administrator
849
2,367
Шановні друзі форума, можливо серед вас є однодумці, які також автоматизують роботу по ремонту техніки.

Сьогодні я вам розкажу про дуже цікавий станок Samsung Automatic OCTA Disassembler (SAOD), Model HT-SS08
Цей станок є одним із станків для розклеювання смартфонів авторизованого сервісного центру компанії Samsung. Станок SAOD розроблений корейською компанією
Будь ласка, зробіть
Вхід
або
Реєстрування
, щоб переглянути вміст URL-адреси!
, запатентований і є власністю компанії Samsung, це свідчить наклейка на станку.

Можливо всі ви читали сервіс мануали Samsung, в деяких із мануалів є зображення цього станка та налаштування параметрів контролерів температури. Один з таких ось.
Цей станок подолав дуже велику відстань, щоб попасти мені в руки.
Так як цей станок б\у, були в нього і проблеми. Я думаю що по фото нижче зрозуміло буде які.

Ну і само собою роблю фото звіт з чого він складається, як то кажуть що корейці туди запхнули.

Станок SAOD, також можна використовувати не за призначенням, тобто розклеювати смартфони іншої фірми. Ви можете переглянути відео роботи станка з смартфоном OPPO A52.
Зняття задньої кришки смартфона.
Переглянути вкладення removing back cover.mp4Встановлення смартфону в станок SAOD.
Переглянути вкладення installation of the smartphone.mp4Зняття дисплейного модуля з підсвіткою з рамки корпуса смартфона.
Переглянути вкладення removing display.mp4Буду радий відповісти на ваші запитання в цій темі.
Якщо вам сподобалася стаття та інформація стала в нагоді, буду вдячний за донат форуму.