• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання S1000 та проблема з ip5389

akoste13

Учасник Platinum
295 440
Можливо хтось підібрав туди контроллер чи поділиться досвідом? Близько 15 штук таких станцій в ремонт заходило, деякі на досліди викуплені були. У всіх пробиті ip5389, деякі весело з прогорівшими транзисторами дорожками від розьему зарядки і аж до виходу на акб, деякі просто контроллер в короткому. Ні одну так запустити і не вдалося, наскільки зрозумів з огризка даташиту та інфи з інету - цих контроллерів є овердофіга ревізій, на різні порти, з i2c та без. І вони ніяк не маркуються.
Можливо хтось підібрав прям той що треба, чи поділиться досвідом?

Вкладення

• IMG20240606111437.jpg
    IMG20240606111437.jpg
    4.7 Mб · Перегляди: 122
  • IMG20240606111433.jpg
    IMG20240606111433.jpg
    5.5 Mб · Перегляди: 125

skljarik

Інженер
429 719
Штук 5 різних версій перепробував - результату нуль. Допитував китайців за нормальний даташит (а не той, що на 2-3 версії в інтернеті) чи хоч якусь інфу - повний мороз.
Ті, шо без i2c шини взагалі ніяк морда з ними на заряд не реагує.
Таке враження, що вони допилюють чіп під конкретні заявки замовника.
Доречі, та маленька шимка, що до неї стоїть біля роз'єму зарядки - просто обмежує напругу до 20в щоб не попалити основний шим.

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
По досвіду - станція помийка, і їі треба викидувати, а не брати в ремонт

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Цур на вас! Сьогодні на столі така станція. АКБ розштовхав, транзистори поміняв, контролер гріється. Шукав замовити а тут тема... Дякую.
Гаразд, а що з ними робити? Мо прикрутити окремий зарядний пристрій зовнішній з контролем струм/напруга? Або втиснути всередину окремий ДЦ/ДЦ.
Лиш питання що з індикацією заряду батареї???

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
Цур на вас! Сьогодні на столі така станція. АКБ розштовхав, транзистори поміняв, контролер гріється. Шукав замовити а тут тема... Дякую.
Гаразд, а що з ними робити? Мо прикрутити окремий зарядний пристрій зовнішній з контролем струм/напруга? Або втиснути всередину окремий ДЦ/ДЦ.
Лиш питання що з індикацією заряду батареї???
Вже пробував)))
З зовнішньою зарядкою вона не бачить заряд, не відображає або відображає некоректно рівень заряду. IP контролер зарядки спілкується з BMS і спільними зусиллями вони визначають заряд. Без рідної зарядки індикація не працює

skljarik

Інженер
429 719
Якщо не помиляюсь, там на платі морди справа внизу кнопочка резет. Якщо її нажати та знов зробити так, щоб воно побачило зарядку (бо по іншому не ввімкнеться), то процент заряду змінюэться (мабуть, зчитуэ з бмс).
Короч, я теж забив і віддав кліэнту, як э.

akoste13

Учасник Platinum
295 440
Максимум що я вижимав - працюють юзб 2.0, працює тайп-с на вихід, тільки не перевірив що по фастчарджу, та адекватно бачить % заряду. В такому випадку можна випилять окремий розьем, завести напряму на бмс - та заряджати звичайною зарядку для акб. Здається це був один з i2c ревізій 5389. Але зважаючи скільки це часу займає - у клієнта грошей не вистачить

Lepila

Новий учасник
2 0
Є хто може заділитися такою платою керування? Потрапив на "ремонт " (эксперементи) sauokі s1000s, є час а накжнення але я не перший і на платі керування не вистачає деталей . Заздалегідь дякую.

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
Є хто може заділитися такою платою керування? Потрапив на "ремонт " (эксперементи) sauokі s1000s, є час а накжнення але я не перший і на платі керування не вистачає деталей . Заздалегідь дякую.
Як бачу чужі помилки вас нічому не вчать)))
Тримайте

Вкладення

• IMG_20240229_192621.jpeg
    IMG_20240229_192621.jpeg
    1.8 Mб · Перегляди: 100

Lepila

Новий учасник
2 0
Що діло не перспективне я зрозумів. Але маю спортивну зацікавленнтісь, при наймні отримаю деякий досвід. Перефразую своє попереднє звернення: я шукаю таку не справну плату керування, бажано в нерозірванному та не угрітому стані (з усіма єлеменами на місці :) . Як донора IC - IP6550 ( їх ам дві різних, типу II2 та FB), також не вистачає іньшого дріб'язку.

sanekuser

Новий учасник
1 0
Може хто стикався зарядку бере нормально а на розрядку лажа

Вкладення

• olx_image_2024-10-30_22-37-17.jpg
    olx_image_2024-10-30_22-37-17.jpg
    2.8 Mб · Перегляди: 86
  • olx_image_2024-10-30_22-33-56.jpg
    olx_image_2024-10-30_22-33-56.jpg
    2.8 Mб · Перегляди: 84

Mykola002

Новий учасник
2 0
Може хто стикався зарядку бере нормально а на розрядку лажа
Маю таке саме, але споживання 0. На зарядку реагує показує %, візуально видно підгорівий елемент. Але на ньому стерте маркування. Може на Вашому воно є? IMG 5254

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Ще більше і темніше фото зробити не вдавалось ніяк? :(
Якщо глянути на пузі мікросхеми? Або змалювати включенні і на які ноги ІР приходить? По даташиту на контролер мо щось проясниться...

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
Я би звісно в цілому рекомендував цей хлам в ремонт не брати

skljarik

Інженер
429 719
Зустрічав плати нові на такий повербанк на олх. На Таобао теж.
Але, враховуючи його низьку вартість, вихлопу ремонтувати майже немає.

Mykola002

Новий учасник
2 0
Ще більше і темніше фото зробити не вдавалось ніяк? :(
Якщо глянути на пузі мікросхеми? Або змалювати включенні і на які ноги ІР приходить? По даташиту на контролер мо щось проясниться...
А як його зробити свіиліше, коли немає світла?😆😆😆

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Підсвітити ліхтариком чи висвітлити і обрізати зайве і розмір зменшити в редакторі вам розуму не стане? :(
IMG 5254

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock