• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Рішення Розблокування мережі Realme C55 RMX3710

Jerry

Administrator
849 2,367

Рішення по розблокуванню мережі для смартфона Realme C55 RMX3710.​

Привіт, шановні форумчани!
Сьогодні хочу поділитися з вами безкоштовним рішенням для розблокування мережі смартфона Realme C55 RMX3710. Я знаю, що багато користувачів зіткнулися з проблемою блокування мережі на своєму телефоні, і мені пощастило знайти спосіб вирішення цієї проблеми.
Завдяки цьому методу, ви зможете вільно користуватися вашим Realme C55 RMX3710 з будь-яким оператором мобільного зв'язку. Не потрібно витрачати гроші на послуги розблокування або шукати небезпечні "коди" в інтернеті.

MT6768_Android_scatter.txt oplusreserve1.img

Вкладення

• Realme C55 RMX3710 SIM Unlock.7z
    16.2 Кб · Перегляди: 111

Jerry

Administrator
849 2,367
SP Flashtool, CM2MT2 або інші програматори. В деяких із них це можна зробити без цих файлів.:cool:

yaroslav1

Новий учасник
5 0
sp flashtool не бачить підключеного телефону.
Чи є безкоштовний софт для зашивки цього анлок-файлу?

Jerry

Administrator
849 2,367
Тому що потрібно включити в ці файли Preloader та вибрати правильний Agent, а ще натиснути на клавіатурі CTRL+ALT+V перейти в вкладку Windows та поставити галочку на Write Memory.
Ще потрібно SLA DAA Auth File, щоб обійти цю проблему можна подивитись інструкцію на
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!

kvitka0812

Новий учасник
1 6

Сьогодні хочу поділитися з вами безкоштовним рішенням для розблокування мережі смартфона Realme C55 RMX3710. Я знаю, що багато користувачів зіткнулися з проблемою блокування мережі на своєму телефоні, і мені пощастило знайти спосіб вирішення цієї проблеми.
Завдяки цьому методу, ви зможете вільно користуватися вашим Realme C55 RMX3710 з будь-яким оператором мобільного зв'язку. Не потрібно витрачати гроші на послуги розблокування або шукати небезпечні "коди" в інтернеті.

ДЯКУЮ!!! з допомогою unlocktool та цієї інструкції
все вийшло (та ваших файлів)

YarikCarter

Новий учасник
1 0
Тому що потрібно включити в ці файли Preloader та вибрати правильний Agent, а ще натиснути на клавіатурі CTRL+ALT+V перейти в вкладку Windows та поставити галочку на Write Memory.
Ще потрібно SLA DAA Auth File, щоб обійти цю проблему можна подивитись інструкцію на
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
друже, а який Download Agent вибирати?

uploads

Інженер
421 185
привіт щось у мене оппо прелоад драйвера не ставляться на 7 64

Jerry

Administrator
849 2,367
Привіт. Спробуй ці.

Вкладення

• Oppo-USB-Driver-Setup-V3.1.9.1.zip
    27.5 Mб · Перегляди: 37

slavaiam

Новий учасник
1 2

Подяка за архів, все працює)

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock