• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

River Max, циклічний ребут морди.

Porter

Інженер-супервайзер
1,072 1,426
Добра. Згоріла, "Оверлоуд", поміняли транзистори, полилка зникла, не працює, 0%.
Виміняв драйвера по високій і по низькій, обвязки, відновив комунікацію батареї з мордою. Другу батарею бачить, заряд/розряд працює коректно, потужність тримає.
Чисто випадково помітив, що в простої перезапускається морда. Кожні 20 - 30 секунд, "пік" і перезапуск. При цьому відключаються ДЦ виходи і ліхтар, відвалюється конект з додатком по Ві-Фі.

Нічого механічного на морді не знайшов. Це точно не глюк кнопки, бо при вкл/викл дисплею - ДЦ і ліхтар не вимикається. Також, період між ребутами стає більшим, якщо дисплей відключити. Чи включити вихід
220 В. При ребутах активний 220 вихід не вимикається.
Версія прошивки остання. Та і не розумно бибуло шити в такому стані з відвалами по Ві-фі...
Подібне бачу вперше. Потрібні ваші думки. Дякую.

alexey244

Інженер-супервайзер
932 986
Можливо поганий контакт шлейфа BMS з мордою. Було таке на DELTA MAX

NoNamaen

Новий учасник
1 0
Зіштовхнувся з подібною проблемою на двох станціях
Перекидав морди й інвертора , грішу на бмс. І анекдот у тому , що два діоди 3м по лінії комунікації пішли з часом в кз на одній з бмс, хоча були справжні. Від чого згоріли - не зрозуміло. Дайте знати , якщо знайдете у чому діло

Porter

Інженер-супервайзер
1,072 1,426
Я знайшов! Ребути через просадку +5 на морду. Перетворювач на головній батареї гарячий. Розбор польотів - гріються і не працюють усі світлодіоди додаткової батареї. Короткого нема, тупо жеруть зайве, не світяться і гріються. Відключив - ребути пропали. Як і просідання +5 В.
Ще наблюдаю, бо видалось мені, що заряджається не завжди... Поки не бачу закономірностей..

I_COM

Новий учасник
9 4
Я знайшов! Ребути через просадку +5 на морду. Перетворювач на головній батареї гарячий. Розбор польотів - гріються і не працюють усі світлодіоди додаткової батареї. Короткого нема, тупо жеруть зайве, не світяться і гріються. Відключив - ребути пропали. Як і просідання +5 В.
Ще наблюдаю, бо видалось мені, що заряджається не завжди... Поки не бачу закономірностей..
Доброго ребути через адресну стрічку відеднайте її

Porter

Інженер-супервайзер
1,072 1,426
Та ви шо! Не може бути! Шо би я без вас робив?! :)

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock