• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Бекап Резервна копія прошивки BLUETTI EB3A

vit0k

Новий учасник
17 19
Прошивки панелі і інвертора, зчитані з робочої станції

Вкладення

• Bluetti_EB3A_PANEL_APM32F030C8.bin
    64 Кб · Перегляди: 70
  • Bluetti_EB3A_u2_v4.0_invertor_APM32F030R8.bin
    64 Кб · Перегляди: 63

vit0k

Новий учасник
17 19
J link V9 Segger
Після прошивки обов'язково через додаток оновитись

Останнє редагування:

lexand

Учасник
53 74
якщо замінити на STM32 буде праювати ? чи краще не екперементувати через можливі різні errata ?

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412

vit0k ви перевіряли свої дампи???​

Маю думку, що Bluetti_EB3A_u2_v4.0_invertor_APM32F030R8.bin битий чи не робочий. Шив його в живий інвертор - труп, не вмикається. З іншим дампом і з рідним бекапом працює.
Майте на увазі провсяк. * Дам морди не перевіряв.
Допис оновлено:

якщо замінити на STM32 буде праювати
Так, працює без проблем.

lexand

Учасник
53 74

Маю думку, що Bluetti_EB3A_u2_v4.0_invertor_APM32F030R8.bin битий чи не робочий. Шив його в живий інвертор - труп, не вмикається. З іншим дампом і з рідним бекапом працює.
Допис оновлено:
блін... я саме на цей дамп і розраховував...

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Я не маю певності на 100% Мені так видалося. Розбиратись зараз часу не маю. Точно робочий дам теж є, якби притиснуло.
Також, спробуйте банально оновитись через додаток - допомагає, коли інвертор труп і в додатку версія DSP (чи ARM) бачиться як нулі.
Допис оновлено:

Заставив себе повторно залити дамп зцієї теми в робочий єті - інвертор навіть не кашляє. Тепер СТВЕРДЖУЮ, що дамп БИТИЙ,
В сусідній темі чуть пізніше викладу свої робочі дампи.

Останнє редагування:

vit0k

Новий учасник
17 19

Допис оновлено:

Так, працює без проблем.
після оновлення через додаток в телефоні все працює. в Bluetti є такий поголовний глюк, шо зі станції не можна ввімкнути ac вихід, а з додатку вмикається. Станції в якої вибитий чіп інвертора по боку яка прошивка, якщо після оновлення все працює як треба😉

Revenger2000

Новий учасник
2 6
Можливо, у когось є в наявності прошивки панелі і інвентора для 110-вольтової версії ЕВ3А. Якщо так, поділіться, будь ласка.

Jael.Dace

Інженер
410 600
Я не маю певності на 100% Мені так видалося.
Мені теж так здається після порівняння з моїм дампом з робочої станції (після апаратного ремонту інвертора). Якщо треба - пишіть, поділюся. Але мій теж неперевірений і тому на загальний доступ поки не викладаю.

PS: Доречі, в цих мікроконтролерах є окрема ділянка пам'яті, яку, як мені здається, теж треба зберігати, якщо планується шити нові чіпи.

Revenger2000

Новий учасник
2 6
Прошивка панелi та iнвентора для 110-вольтової версії EB3A.

Вкладення

• Panel_EB3A_110_08.bin
    64 Кб · Перегляди: 11
  • Inventor_EB3A_110_08.bin
    64 Кб · Перегляди: 10
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock