Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Так, працює без проблем.якщо замінити на STM32 буде праювати
блін... я саме на цей дамп і розраховував...vit0k ви перевіряли свої дампи???
Маю думку, що Bluetti_EB3A_u2_v4.0_invertor_APM32F030R8.bin битий чи не робочий. Шив його в живий інвертор - труп, не вмикається. З іншим дампом і з рідним бекапом працює.
Майте на увазі провсяк. * Дам морди не перевіряв.
Допис оновлено:
після оновлення через додаток в телефоні все працює. в Bluetti є такий поголовний глюк, шо зі станції не можна ввімкнути ac вихід, а з додатку вмикається. Станції в якої вибитий чіп інвертора по боку яка прошивка, якщо після оновлення все працює як требаvit0k ви перевіряли свої дампи???
Маю думку, що Bluetti_EB3A_u2_v4.0_invertor_APM32F030R8.bin битий чи не робочий. Шив його в живий інвертор - труп, не вмикається. З іншим дампом і з рідним бекапом працює.
Майте на увазі провсяк. * Дам морди не перевіряв.
Допис оновлено:
Так, працює без проблем.
Мені теж так здається після порівняння з моїм дампом з робочої станції (після апаратного ремонту інвертора). Якщо треба - пишіть, поділюся. Але мій теж неперевірений і тому на загальний доступ поки не викладаю.Я не маю певності на 100% Мені так видалося.
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.