• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація Ремонт Starlink

Jerry

Administrator
849 2,367

В цій темі буде обговорюватися ремонт Starlink-a, наявні проблеми та їх усунення.​

Starlink Gen 2 не розгортається​

StarlinkV2 8

Для того щоб розібрати цей Starlink Gen 2, нам потрібен ізопропіловий спирт 99.9%.
Прокапуємо його по місцю з'єднання корпусу та потихеньку вставляємо канцелярський ніж, та все чудово розбирається, головне не спішити.

Управління двигунами здійснюється мікросхемою s840, заміна її вирішує проблему не розгортання Starlink Gen 2.

S840photoS840

Вкладення

• stspin840.pdf
    737.2 Кб · Перегляди: 16
Останнє редагування:

Jerry

Administrator
849 2,367
Приїхав на ремонт Starlink ver.2 в корпусі special edition "Adaptis", не працює, поламаний пластик в кутах де кріпляться магнітні кріплення на машину.

AdaptisStarlink adaptis

Материнська плата отримала догану в куті де знаходиться головна мікросхема яка всім керує, це CPU. Прийняв рішення відреболити CPU. Після цих маніпуляцій Starlink запрацював.
Reboll cpu starlink

Так як раніше ремонтував такі речі, побачив що плату лакували, для захисту від вологи, конденсату та корозії. На фото вище видно, що не вся плата полакована, допрацював.
Lak
Скажу вам так різниці немає, склад ідентичний, але Starlink дорогий, то і включив в роботу самий дорогий лак.:cool:
Саме важке це було приведення корпусу в більш менш нормальний стан, корпус зроблений з ABS пластику, а він розчиняється в дихлоретані, то і я його включив в роботу, зробив на основі його клей та проклеїв всі тріщини. Зібрав я його з герметиком Soudal Fix All Flexi.
Розробив 3D модель кутових кріплень, друкував пластиком PETG, модель прикріпив.

Adaptis3D

Виглядає це все так.
Adaptis repairAdaptis repair1

Вкладення

• adaptis.7z
    66.3 Кб · Перегляди: 8
Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock