• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація Ремонт портативної колонки JBL Сharge 3. Заміна динаміків.

Jerry

Administrator
849 2,367

Портативна колонка JBL Сharge 3​

Принесли на ремонт портативну колонка JBL Сharge 3, з банальною проблемою хриплять динаміки, дуже довгий час я потратив на пошук нормальних динаміків, зрозумів що новий оригінал не знайти, але є хороший замінник.
Подивився трохи ютубу, побачив що один індус проводив порівняння 2 колонок JBL Charge 3, одна з них була з оригінальними динаміками, а друга з динаміками AIYIMA, прийняв рішення придбати їх.
Але все не так просто як хотілось.
Після з спілкуванням з продавцем, зрозумів що потрібно продумувати кріплення для цих динаміків, щоб все було щільненько та без багато шарів двостороннього скотчу.
Ось і я вирішив розробити 3D модель запчастини, так би мовити прокладки під ці динаміки. Модель я прикріпив до допису. Для друку використовував філамент Elastan D70.
Gasket JBL

Ось так все виглядає.

Jbl 3d gasket finalJbl final mod

Вкладення

• jbl charge3 gasket.7z
    94.7 Кб · Перегляди: 1
Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,410
Я перемотував оригінальні. Точніше не я а Король тої справи. Для оригінальних колонок то має окупність.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock