• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Інформація Ремонт підсилювача сигналу Alientech Deimox 915MHz 1.2G 2.4G 5.2G 5.8G

Jerry

Administrator
847 2,349

Ремонт підсилювача сигналу Alientech Deimox 915MHz 1.2G 2.4G 5.2G 5.8G​

Deimox

Заїхав якось до мене цей чудо витвір Китайського мистецтва.
Проблема в ньому була що він не заряджається більше 50%, але як потім вияснилось що ще він дуже погано заряджається через нижній конектор (AC)
В комплекті є блок живлення DC13.5V=8A та кабель живлення AC 220V.
Коли почав розбирати навіяло мені думки, як я в перше розбирав китайську підробку фірми Apple.
Управління побудовано на мікроконтролері STM32F103RCT6
STM32F103RCT6

Акумулятор на китайських 26650, без назви на комірках.

Battery deimox

Загальні фото
Deimox 1Deimox2Deimox3

Але ще в ньому був кістяк комахи.:ROFLMAO:

Коротше почав я його діагностувати, напруга акумулятора 10.5, думаю поставлю на підзарядку блоком живлення.
Дивлюсь на %, через 5 сек. він з 50% став 100%, в мене ще так нічого швидко не заряджалося. Перевіряю напругу АКБ нічого не змінилося, думаю добре, поставлю на трохи довше часу та вирішив ввімкнути тепловізор та переглянути ситуацію з теплової точки зору, і ось видно що подвоєний мосфет 4805 добре віджимається разом із запобіжником, який самовідновлюється, щоб підзарядити АКБ.

Deimox FLIRDeimox noFLIR

Підняв напругу АКБ лабораторником до 11.5, проблема з таким нагрівом пропала.
Власник сказав що блоком він не користується, заряджає її через нижній конектор, тому що вона завжди на штативі, і не комфортно її заряджати через блок живлення.
Причину я найшов, ось
Fail deimox

На мій погляд це дуже сирий продукт від компанії Alientech.
Всі з'єднання були посилені поліуретановим клеєм.

Jerry

Administrator
847 2,349

Кріплення антенно-захисного корпусу Alientech Deimox​

Aliantech3d

Завантажити з сервера
Щоб побачити цей прихований вміст, кількість ваших дописів має становити 50 або Придбати доступ

• Лайк
Реакції: Xmen

Jerry

Administrator
847 2,349

Скло корпусу дисплея підсилювача сигналу Alientech Deimox 915MHz 1.2G 2.4G 5.2G 5.8G​

Deimox lcd

Завантажити з сервера
Щоб побачити цей прихований вміст, кількість ваших дописів має становити 50 або Придбати доступ
В деяких ревізіях цих девайсів, буває що акрилове скло лопає після демонтажу.
Розмір скла корпусу 100X40 мм, товщина 2мм

Deimox lcd 1Deimox lcd2

Останнє редагування:
  • Лайк
Реакції: Xmen

Xmen

Новий учасник
2 4

Кріплення антенно-захисного корпусу Alientech Deimox​

Переглянути вкладення 2301

Завантажити з сервера
[Прихований вміст]

Скло корпусу дисплея підсилювача сигналу Alientech Deimox 915MHz 1.2G 2.4G 5.2G 5.8G​

Переглянути вкладення 3062

Завантажити з сервера
[Прихований вміст]

В деяких ревізіях цих девайсів, буває що акрилове скло лопає після демонтажу.
Розмір скла корпусу 100X40 мм, товщина 2мм

Переглянути вкладення 3063Переглянути вкладення 3064
Вітаю, можна розміри якось отримати?

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock