• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ремонт інвертора Ecoflow DELTA Pro

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
Прийшла DELTA Pro з сильно пошкодженим інвертором. Вигоріли всі діоди в колах гейту, та Source - Gate. І не можу побачити їх маркування. Можливо хтось знає які діоди там стоять? Які ставити? І якщо в когось є фото плати знизу, в високій частині, то було б взагалі дуже мило)

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
А якщо відкрити любу типову схему з даташиту драйвера чи схожого призначення пристрій?

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
А якщо відкрити любу типову схему з даташиту драйвера чи схожого призначення пристрій?
Та в мене воно йо******* після заміни діодів на типові. Так що думаю тут якісь нестандартні діодні рішення...

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Впевнений, що воно у вас гепнуло по іншій причині. Ви осликом дивились що приходить/виходить з драйверів, перш ніж силу розпаяти? Напруги усі перевірили?

alexey244

Інженер-супервайзер
923 986
Впевнений, що воно у вас гепнуло по іншій причині. Ви осликом дивились що приходить/виходить з драйверів, перш ніж силу розпаяти? Напруги усі перевірили?
Так) Воно на зарядці взяло 2.9 кВт на секунди 2, і на 3й кінець...
На розрядці 3 тримало без питань

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Зрозумів, мовчу... Під рукою зараз не маю, щоб подивитись, сорі.

akoste13

Учасник Platinum
295 440
Там як і у всіх какафлоу стоять 4148w, і пару штук стабілітронів місцями на 18v? Стабілітрони не пам'ятаю точно, але те що вони бахають також - пам'ятаю)

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock