Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Підскажіть яка напруга виходить з трансформатору на стабілізатор і драйвери? Там с трансформатроу дві обмотки, з одної виходить 15в і йде на стабілізатор 15в, а з другої ввиходить 12в і йде напряму на драйвери яку качают низковольтні ключі. Не можу зрозуміти чтому на синусні драйвери стоїть стабілізать, і що він стабілізуе якщо вихід трансту 15в і стаб стоїть 7815 на 15в. В мене станція Agent P15 але вся схемотехніка і деталі однакові.Підкажіть пліз, хто може, номінал резистора r228. Знаходиться біля U2 uc2845. Дякую![]()

В мене на тому місці pj1245Панове, перший раз попалось, що пробитий діод в живленні вентиляторів охолодження. На ньому пише pj1325, не знайшов інфи взагалі ніякої. Схоже, що це взагалі супресор, параметри.... ХЗ. Хтось стикався і чим міняв??
+В мене на тому місці pj1245
LES2D
То виходить, що LES2D саме назва.
ЕS2D - таке є- швидкий діод 2А
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.