• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ремонт EcoFlow Overload

Opelsinka36

Новий учасник
4 2
Ремонтую ЕкоФлоу хлопцям з передка.
Принесли з проблемою образки з генератора.
Були пробиті YGP20N65 та вхідний запобіжник.IMG 0484 IMG 0485Замінив. Все запрацювало. Заряджався та струм віддавав. Я вже на радостях хлопцям повідомив що легко відбулися. Збираю все назад і тут помилка по АКБ 0% на БМСці знайшов стабілізатор в короткому. Випаяв замовив такий самий. Чекаю.
Не знаю куди копати. Підскажіть будь ласка. Бо хлопці через неділю вже їдуть на передок. Хочу віддати їм хутчіш

Вкладення

• IMG_0479.jpeg
    IMG_0479.jpeg
    1.7 Mб · Перегляди: 100
  • camphoto_702616199.jpeg
    camphoto_702616199.jpeg
    1 Mб · Перегляди: 99
  • IMG_0482.jpeg
    IMG_0482.jpeg
    231.4 Кб · Перегляди: 91
  • IMG_0483.mov
    30.3 Mб
  • IMG_0480.png
    IMG_0480.png
    102.5 Кб · Перегляди: 86

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Так в чому суть питання? Таке враження, що тіктокери взялись за ремонти :( Купа неінформативних/не потрібних фото, незв'язне висловлення думок...

Opelsinka36

Новий учасник
4 2
Суть питання в тому, що це за помилка. І як з нею боротись. Я не супер досвідчений майстер. «Купа неінформативних/не потрібних фото» скидував все що на мою думку може допомогти в розвʼязання цього питання

Porter

Інженер-супервайзер
1,066 1,412
Це помилка комунікації між мордою і БМС батареї. І вона є типовою після вигорання інвертора. Питання уже неодноразово піднімалось на форумі.
Шукайте, читайте.

Opelsinka36

Новий учасник
4 2
Якщо можете. Надайте посилання. Бо я вже перелопатив пів форума і конкретної відповіді що з чим, не знайшов. Буду безмежно вдячний якщо ще за доп плату напишете чим прошивати, що на що замінити.

akoste13

Учасник Platinum
295 440
Помилка то ви при підключені попалили захист від статики, а от яким боком стаб винесло який я ще не бачив дирявим - то вже питання друге, і чи вижив там проц

Opelsinka36

Новий учасник
4 2
Помилка то ви при підключені попалили захист від статики, а от яким боком стаб винесло який я ще не бачив дирявим - то вже питання друге, і чи вижив там проц
І як цей захист обійти чи перезапустити. Стаб звонится в усі сторони)

skljarik

Інженер
429 719
Замість того стаба можна поставити LD1117-5.0 в D-pak
Щоб TVS не горіли, треба розбирати та збирати з ВИМКНЕНИМ виходом бмс, тобто на клемах нічого не має бути.
Перевіряйте ці діоди, вони на морді та на бмс біля шлейфу комунікації між ними

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock