Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Ви схоже не розумієте куди залізли)Добрий день, хочу відновити Ecoflow Delta Pro.
Чи є у когось схеми/ мануали по ремонту?
Дякую!
Тобто мультиметром ви бачите в мертвому транзисторі цілий зворотній діод? Якщо так - версію про слабкіший діод можна відкинути.Цікаво ще те що транзистор не пробило, тестером дзвониться нормально.
Цікаво ще те що транзистор не пробило
То може транзистор цілий, а пошкодило лише корпус та ізолятор?Ємність поміряв GM328, однакова 4200пФ.
Замініть термопасту. Оті сірого кольору типу GD900 пробиваються під високою напругою. Користуйтесь КПТ8.Підгорівший також нормально відкривається і закривається. Там окрім термопасти нічого не було, я перед нанесенням пасти все обезжирив, та й радіатор там в повітрі, не мало б на нього пробивати
Так. Теж мав такий досвід. Хотів як краще та намазав щось типу арктік кулінг сірого кольору. При ввімкненні вигорів транзистор і в радіаторі ямка утворилась.дякую, я це вже зрозумів
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.