• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ремонт EcoFlow Delta 3 PRO

arhimag777

Учасник
57 56
Нужна помощь в ремонте.
Кратко:
зарядка и нагрузка DC работает исправно.
нагрузка AC работает исправно (нагружал до 4кВт)
на зарядку AC не реагировал

При диагносте выявил сгоревший предохранительно 20А. После его замены, экофло стало реагировать на 220В срабатывает реле байпаса и реле возле моста.
Реле возле моста срабатывает на 1 секунду, потом через секунд 20-30 снова на 1 секунду и выключается.
Мосфеты проверил, они в рабочем состоянии.
Так-же менял драйвера, эффекта не дало.
При подключении на стенде, не идет управление на мосфеты, нет с них выхода на трансформатор.
обвязку тоже все прозвонил, все целое.
Пробывал прошить 2 микрухи прошивкой с заведомо исправного. реагирует также на вход 220.
Все дежурные напряжения в норме.
Реле проверил, залипающих нет.
Ошибки overload на дисплее нет.

Нужен совет почему он так реагирует
Допис оновлено:

Драйвера "UCC23513BDWYR"

Вкладення

• IMG_20260218_151917_edit_3058150613548987.jpg
    IMG_20260218_151917_edit_3058150613548987.jpg
    2.4 Mб · Перегляди: 86
  • IMG_20260218_151936.jpg
    IMG_20260218_151936.jpg
    2 Mб · Перегляди: 86
  • UCC23513.PDF
    9.6 Mб · Перегляди: 46

arhimag777

Учасник
57 56
диодный мост целый, его менял на другой для проверки. устройство ведет себя так-же. на выходе с моста 2 резистора для плавного старта на 200Ом. Они тоже целые. когда реле у моста включается на 1 сек, напряжение на выходе успевает подняться до 290В DC, после падает до 200В и снова реле на 1 сек включается. И так все по кругу. Заменил еще токомерки (дело тоже не в них), предположил, что данные не верные дают процу.

Tutto

Новий учасник
7 10
маю таку ж проблему. Тримайте в курсі, будьласка. Якщо я щось знайду, - теж напишу.

Oleg82

Новий учасник
11 -3
Мабуть немае опроса ,резисторы мегоомные проверить можно

Tutto

Новий учасник
7 10
Дійшли руки до до подовження кабелів. РОзклав все на столі, запустив без зайвих підключень. Вирішив, ще один роз'єм відкинути )), XT-30 з морди на плату МРРТ. На виключеній станції від'єднав. Пробував включити...ніякої індикації чи хоча б клацання релюх. Підключаю конектор назад і одразу засвітився дисплей (без нажаття на кнопку включення) і вискочила помилка 304. Згас світлодіод на МРРТ....вже точно, вигорів проц (4 Ом по живленню 3,3), вигорів CAN- контролер. Далі руки ще не дійшли. Якусь зворотню напругу зловив. Обережно.

Chessmen

Новий учасник
20 8
Маю схожу ситуацію з цією станцією
Але в мене проблема десь по цепі gnd та vcc на датчику струму, і опір занижений і на діодній прозвонці також низькі значення
Наче і все що можна вже передивився але результату поки не дало

vladovi

Новий учасник
10 6
Маю схожу ситуацію з цією станцією
Але в мене проблема десь по цепі gnd та vcc на датчику струму, і опір занижений і на діодній прозвонці також низькі значення
Наче і все що можна вже передивився але результату поки не дало
так само як у вас,на платі з керуванням інвертора поміняв всі tp2412,lm393 і зарядка запрацювала
але по такчіку заліщілась така сама історія

Tutto

Новий учасник
7 10
до відома, на робочій станції опори по 3,3В - 650-700 Ом (в залежності відполярності), 5В - 3,15-2 кОм
У мене просадку до 300-400 Ом по 5В давав датчик струму.

Chessmen

Новий учасник
20 8
до відома, на робочій станції опори по 3,3В - 650-700 Ом (в залежності відполярності), 5В - 3,15-2 кОм
У мене просадку до 300-400 Ом по 5В давав датчик струму.
В мене присадка по спротиву на 5в лінію до 200 Ом
І наче перекопав уже все, і пташку керування випаював, але нічого не змінилось

Tutto

Новий учасник
7 10
хто така пташка керування? :) Керування живиться від 3,3.
по 5В не так багато мс. Всі драйвери, датчики току, стаб на 3,3 для керування.

vladovi

Новий учасник
10 6
в мене зайшла станція від війскових з помилкою 111,після заміни мікрух uc27624,nsi1311d,станція почала працювати
на заярдку і на видачу працюе,але на видачу занижае показники,при напрузі 1.5кв показуе на станціі 970ват,по датчіку струму опір 2.2кОм-2.1кОм
все передівівся але на зможу знайти проблему
ось видео як веде себе при зарядці і вмиканні відачі без навантаження,коли станція заряжена 100% і вімкнуті на відачу все ок і пидключіти навантаженя теж все ок,розумію що десь по 5в е щось

Вкладення

• camvideo_2f7edf9c.MP4
    24 Mб
  • camphoto_838545539.JPG
    camphoto_838545539.JPG
    2.4 Mб · Перегляди: 11
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock