• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Закрите Redmi 12 вода

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

kao.schematics

Новий учасник
4 0
Доброго дня всім , допоможіть , редмі 12 (23053RN02Y) після води дуже нагрівається контролер , міняв на інший , підійшов від редмі 9 , але всеодно хоч картоплю жар ..
Допоможіть знайти схему плати , знайшов конденсатор який в короткому , зняв але на пятаках коротке
Image

Останнє редагування модератором:

Jerry

Administrator
849 2,367
Доброго, зробіть фото загальне фото плати, який контролер?

Redmi 12

Останнє редагування:

kao.schematics

Новий учасник
4 0
Контролер зняв , назва MT6358VW
Допис оновлено:

Там де обвів , повернув на бік конденсатор бо на його пятаках коротке , знайти б куди йдуть його пятаки , зрозуміло що один маса ( він на ньому і залишився ) а от інший куди …
Коли контролер стоїть то все працює але дуже гріється контролер , звʼязок є, Wi-Fi теж є , камери всі працюють , зарядку показує але довго не ганяв

Вкладення

• IMG_5512.jpeg
    IMG_5512.jpeg
    1.9 Mб · Перегляди: 16
  • IMG_5516.jpeg
    IMG_5516.jpeg
    588.9 Кб · Перегляди: 16
Останнє редагування:

Jerry

Administrator
849 2,367
Я вам в попередньому дописі скинув фото куди йде ця лінія. Йде під цей контролер та на іншу сторону плати.

kao.schematics

Новий учасник
4 0
Я вам в попередньому дописі скинув фото куди йде ця лінія. Йде під цей контролер та на іншу сторону плати.
Дякую , Я зрозумів , але Мене цікавить куди на іншу сторону плати ???, нема у Вас схеми , дякую

kao.schematics

Новий учасник
4 0
Дякую Джері підказав , на фото показав (обвів червоним ) під конденсатором замкнуло на масу , почистив і все працює , ще раз дякую
Допис оновлено:

Тему можна закривати

Вкладення

• IMG_5544.jpeg
    IMG_5544.jpeg
    206.8 Кб · Перегляди: 18
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock